Jubilæumsbogen er på gaden – sådan får du fat i den

I forbindelse med Danske Sportsjournalisters jubilæum, har vi udgivet en jubilæumsbog med titlen 100 år – 100 historier, hvor 100 af foreningens medlemmer sætter ord på deres liv som sportsjournalist og fotograf og derigennem belyser forskellige aspekter af branchen.

Bogen blev udleveret gratis til alle deltagere, der mødte op til jubilæumsfesten i Faaborg 18.juni, og nu er det tid til at få bogen distribueret til øvrige interesserede læsere.

Danske Sportsjournalister vil i de kommende uger sende bogen med posten til alle skribenter, der har bidraget til bogen – ganske gratis.

Det bliver også muligt at købe bogen for andre.

Sådan køber du jubilæumsbogen:

Medlemmer af foreningen kan købe bogen for 99 kroner plus porto (50 kr.), mens ikke-medlemmer kan købe bogen for 199 kroner plus porto (50 kr.).

Samlet pris for medlemmer: 149 kr.
Samlet pris for ikke-medlemmer: 249 kr.

Hvis du vil købe bogen, skal du sende en mail til jimmy@boejgaard.dk med navn og adresse, og desuden overføre penge til denne konto:  Reg./konto 3243 – 9156925.  Husk at skrive navn i tekstfeltet i forbindelse med din bestilling.

Bogen vil blive udsendt til alle interesserede i løbet af juli måned, og igen i løbet af august.

Spørgsmål og andre henvendelser omkring jubilæumsbogen kan rettes til formand Jimmy Bøjgaard og redaktør Martin Davidsen.