DS Podcast lancerer podcast: Ny serie om kvinder i sportsjournalistik

Danske Sportsjournalister lancerer som et led i foreningens 100-års-jubilæum nu en ny podcast-kanal. Podcasten hedder kort og godt DS Podcast,

På kanalen vil der i 2023 komme forskelligt indhold, og vi skyder kanalen i gang med en helt ny serie.

To af foreningens medlemmer – Susanne Horsdal og Lone Pagh – har således begået en podcast-serie om kvinder i sportsjournalistik gennem årene. Her er hvad Horsdal og Pagh selv skriver om serien:

Sportsjournalistikkens historie er – mændenes historie – domineret af mændenes vinkler, holdninger og fascination. I anledning af Danske Sportsjournalisters 100-års jubilæum i 2022 ser Lone Pagh og Susanne Horsdal i podcastserien KVINDER I SPORTSJOURNALISTIK på historien fra kvindelige sportsjournalisters perspektiv. Her har de to tidligere sportsjournalister talt med andre kvindelige sportsjournalister, der repræsenterer de seneste godt 60 år, om baggrunden for at vælge sport som fag, om drømme, udfordringer, dilemmaer, hvad de har lært – og hvilke aftryk, de mener, kvinder har sat på sportsjournalistik.

Serien er på i alt fem afsnit, og de første to episoder er allerede online.

Podcastkanalen DS Podcast findes lige nu på Spreaker, Google Podcast og Spotify, og inden længe også på Apple Podcast og andre podcast-tjenester.

Alle episoder bliver også samlet her på Danske Sportsjournalisters website.

Og så kan de første to episoder høres i afspillerne herunder:

Episode 1:

Episode 2: