Biografi om Per Høyer Hansen er på vej

Af Karl Aage Dalgaard

Sportsbøger er i de senere år kommet i en lind strøm, og nu er en ny på vej. Det er en biografi om Per Høyer Hansen, skrevet af Martin Kloster.

Per Høyer Hansen var frem til sin alt for tidlige død i 2001 en meget fremtrædende fodboldskribent på først Information og senere hen Tipsbladet, og han anses og anerkendes som en af de absolut bedste – måske den bedste på sit felt – fordi han formåede at skrive om spillet i et samfundsmæssigt og politisk perspektiv.

I de seneste godt fem år har Martin Kloster ihærdigt researchet omkring Per Høyer Hansens liv og arbejdsvirke, og det har bl.a. resulteret i en Facebook-side med titlen ”Høyer – en gruppe om journalisten Per Høyer Hansen”.

Nu er en biografi, der gerne skulle udkomme i løbet af 2023, undervejs, og fra Martin Klosters side kommer her følgende opfordring:

”Hvis folk eventuelt har kendt Høyer, og har noget at bidrage med i form af anekdoter eller historier om Høyer, er de velkommen til at kontakte mig.”

Det kan gøres på kloster500@gmail.com.