Kvinder i sportsjournalistik: Her er fjerde og sidste afsnit af podcast-serien

I december lancerede Danske Sportsjournalister en ny podcast-kanal med en serie skabt af medlemmerne Lone Pagh og Susanne Horsdal.

Nu er fjerdde og sidste episode også klar. Du finder alle episoder via dette link.

Herunder kan du desuden læse om og lytte special-episoden fra podcast-serien med titlen ‘AT FINDE SIN VEJ’:

AT FINDE SIN VEJ

I godt 60 år har der været kvindelige sportsjournalister. I begyndelsen var der meget langt imellem dem, men efterhånden er der kommet flere til. I afsnittet AT FINDE SIN VEJ fortæller nogle af dem, der har arbejdet og arbejder som sportsjournalister,om, hvordan de har skabt sig en plads i miljøet, hvad jobbet har givet dem, og hvilket aftryk, de tror, kvindelige sportsjournalister har sat og sætter på faget og journalistikken.