DS-medlemmer kårer Årets Pokalfighter torsdag

[DK=20220526: Sportsjournalist Thomas Møller Kristensen overrækker fighterpokalen til Ayo Simon Okosun, OB] [UK=20220526: Sports journalist Thomas Møller Kristensen presents the fighter trophy to Ayo Simon Okosun, OB]. Foto: Lars Rønbøg.

Torsdag den 18. maj, Kristi Himmelfartsdag, afvikles finalen i Pokalturneringen i Parken, og traditionen tro, er det de medlemmer af Danske Sportsjournalister, som er til stede på stadion, der kårer vinderen af Årets Pokalfighter.

Sidste år var det OB’s Ayo Okosun, der vandt prisen og vandrepokalen. Nu er pokalen blevet pudset og gjort klar til en ny finale og en ny midlertidig ejer, der kan skrive sig ind i historien blandt mange store navne, der har vundet den fornemme hæder gennem årene.

Selve afstemningen om Årets Pokalfighter bliver i år varetaget af foreningens kasserer Bettina Schjølie. Bettina vil være til stede i Parken, og alle medlemmer af Danske Sportsjournalister, der er akkrediteret til finalen, vil få udleveret en stemmeseddel inden kampen. Cirka 15 minutter slutfløjt bliver stemmesedlerne samlet sammen og optalt.

Efter slutfløjt vil vinderen blive offentliggjort og få overrakt vandrepokalen.

Det er Årets Sportsjournalist, der overrækker pokalen. Årets vinder Jan Jensen er ude at rejse, så det bliver vinderne fra 2021 – Klaus Egelund og Thomas Nørgaard Andersen, der vil overrække trofæet i Parken.

Der er kick off i pokalfinalen torsdag 18.maj klokken 17.00.

Listen over tidligere vindere af prisen som Årets Pokalfighter kan ses via dette link.