Knusende sejr til Presselandsholdet mod Jernbanelandsholdet

Presselandsholdet - ©Anders Kjærbye

Solen skinnede, himlen var blå – og Presselansholdet tog en sikker sejr på hele 8-1.

Alt var som det skulle være, da Presselandsholdet onsdag spillede opvisningskamp mod Jernbanelandsholdet i fine rammer i Husumparken i Brønshøj. På forhånd var opgøret blandt onde tunger kaldt “Derby della troværdighed”, men kampen blev afviklet i fin ånd og god stemning hele vejen.

Første halvleg var en relativt tæt affære, men Presselandsholdet førte alligevel 2-0 ved pausen efter pæn dominans. Midtbanen med Andreas Laudrup og Martin Borre var dominerende, så målmand Mads Junker ikke havde meget at lave. Og efter pausen blev klasseforskellen tydelig – også fordi Jernbanelandsholdet blev ramt af en lavine af skader.

Presselandsholdet viste dermed stort spillemæssigt overskud under ledelse af teamchef Andreas Kraul og first team coach Gisle Thorsen, der sørgede for god rotation blandt spillerne i den brede trup, som talte både unge og rutinerede navne.

Som kampen skred frem blev det reelt spil mod ét mål, og sejren på 8-1 var ikke et mål for stor. Til gengæld var det godt for moralen hos Jernbanelandsholdet, at det lykkedes at score til sidst.

Efter kampen var Husum Boldklub vært for god forplejning af både vådt og tørt, og Danske Sportsjournalister takker for en god oplevelse, der også bød på hyggelige snakke over bordene, mens man varmede op til Champions League-semifinalen fra Manchester, der blev vist på storskærm.

Det var næsten samme niveau, som man lige havde set på banerne i Husumparken…