Erik Nielsen udgiver bog om sit liv som sportsjournalist

Et af Danske Sportsjournalisters erfarne og omstrejfende medlemmer Erik Nielsen er på vej med en bog om sit lange liv som sportsjournalist.

Bogen kommer til at hedde “Mål i Odense”, fordi Erik i sin tid var DR’s udsendte kommentator til OB’s kampe på stadion. Men Erik Nielsen har også dækket fodboldslutrunder, OL og meget andet, og bogen kommer til at byde på mange anekdoter om de adskillige sportsbegivenheder, han har dækket gennem sine 35 år i sportsjournalistikkens branche.

Erik Nielsen fortæller selv dette om bogen:

“I mange år har jeg skrevet oplevelser ned. Jeg har gemt udklip og souvenirs ,der kunne minde mig om begivenheder og mennesker, jeg mødte. De seneste år har jeg gemt billeder. Jeg har altid fortalt anekdoter, når vi sad omkring et bord og hyggede os. Sjove episoder. Spændende mennesker. Komiske situationer. I 2022 fik jeg en blodprop i hjernen, der både lammede arme, hånd , ben og tale. Da jeg kom mig nogenlunde, bestemte jeg mig for, at hvis anekdoterne skal leve videre, skal de skrives ned eller indtales. Meget var allerede skrevet, men skulle rettes til. Andet måtte jeg indtale i et program, der kan omforme levende ord til skrift. Fordi jeg ikke kunne bruge min hånd til at skrive med.”

Bogen ‘Mål i Odense’ udkommer senere på efteråret, og Erik Nielsen tilbyder bogen til 200 kroner, hvis man bestiller den forud. Man skal ikke betale nu, og man kan fortryde, hvis man ikke vil købe den alligevel. Bogen kan bestilles via mail erikingemannnielsen@gmail.com .