Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Årets Sportsjournalist

Torsdag d. 15. februar 2001

Der er kommet ni indstillinger til hædringen som "Årets Sportsjournalist", der hyldes på generalforsamlingen i Odense den 6. marts.

DU kan stadig nå at komme med en indstilling.
Sidste frist er 20. februar.

Danske Sportsjournalisters bestyrelse holder telefonmøde torsdag den 22. februar - og her er eneste punkt på dagsordenen drøftelsen af, hvem der skal have Den Gyldne Pen i næste måned.

Danske Sportsjournalister har fastlagt kriterierne for valget af årets sportsjournalist. Det åbner nye muligheder for dem, der har modtaget prisen tidligere.

Her er de nye kriterier:

Foreningen Danske Sportsjournalister hylder hvert år i forbindelse med foreningens generalforsamling i marts "Årets Sportsjournalist".

Titlen gives, efter indstilling fra medlemskredsen og efter afstemning i foreningens bestyrelse, til et eller flere medlemmer, der siden den foregående generalforsamling har udmærket sig ved en opsigtsvækkende og betydende journalistisk indsats i ord eller billeder, og som gennem sin præstation har skabt respekt om dansk sportsjournalistik samt højnet branchens anseelse og troværdighed.

Da der er tale om en påskønnelse for en særlig indsats i det forudgående år, kan prisen godt tilfalde et eller flere medlemmer, der tidligere er blevet hyldet som "Årets Sportsjournalist".