Sportsbøger på gaden og på nettet

Boghylden bugner af læsestof i efteråret – og ikke mindst op mod jul. Også på sportsfronten. Det vil vi gerne formidle videre til DS-medlemmerne her på sitet. Men vi har ikke en chance for at følge med fra positionen på sidelinien. Derfor en opfordring til forfattere og forlag: send gerne materiale (bøger og/eller pressemeddelelser), så vil vi fortælle om nyt fra sportsbog-udgivelserne. Det vil være i alles interesse. Der bliver ikke tale om egentlige anmeldelser, men ren og skær omtale. Jeg vil sørge for at videregive bogtitler til rette vedkommende, og så vil bøgerne blive omtalt her på sitet.

Mail til:  ftoft@icloud.com – så får forfattere og forlag adresser til de relevante.

Det har også et andet formål, det her. Nemlig at DS-medlemmerne bliver holdt orienteret om aktuelle sportsbøger, hvoraf nogle senere vil blive bedømt og hædret på årets sportsjournalist festdag i foråret 2020.