Begrænset medie-adgang til Superligaen

Så er der kommet retningslinjer i et særligt katalog fra Divisionsforeningen i forhold til Superligaen, som genstarter i denne uge. Meget omhyggeligt og omfattende, men noget af det vigtigste er akkrediteringen, som er opdelt i to kategorier.

Der opereres med “kampkritiske” medier, som fortrinsvis er rettighedshavere omfattende live-TV, live-radio, højdepunkter, officielle dataindsamlere (ChyronHego, Opta og en observatør i forbindelse med den tekniske rapport) samt folk der har med statistikker (Runningball, Genius, Sportradar)

Det der kaldes “ikke-kampkritiske medier har begrænsninger i antal akkrediteringer – her kan som udgangspunkt kun komme en journalist og en fotograf per medie i betragtning. 

Hvis der ønskes adgang for flere end en, så kontakt hjemmeholdets medieansvarlige og forklar, hvorfor det er nødvendigt for dækningen med mere end en. Derefter tages stilling til det. Svaret kan afhænge af hvor mange i alt, der anmoder om akkreditering.

Under kategorien “ikke kampkritiske medier” hører også lokal-TV og -radio, klubmedier, fanmedier.

Der vil være adgang til stadion 30 minutter før en kick-off, der vil ikke være indendørs faciliteter, der vil ikke blive serveret mad eller drikke, der bliver arrangeret et udendørs fælles pressemøde med udvalgte spillere og trænere, og der skal holdes den retningsgivende afstand (og de samme sundhedsregler) som er gældende for alle i landet.

Læs hele indholdet af denne “protokol” på Divisionsforeningens hjemmeside:

 

Divisionsforeningens superliga-protokol