25 år på Fyens Stiftstidende: Reception for Leif Rasmussen

Fyens Stiftstidendes sportsredaktør Leif Rasmussen (tv) og hans kollega Niels Abildtrup. Foto: Kim Rune Jessen

Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og OB-dækning har i årevis været synonym med Leif Rasmussen. De seneste år har han endda også haft titel af sportsredaktør på den stolte regionale avis, og nu kan den erfarne reporter fejre et stort jubilæum.

I januar havde Leif Rasmussen været ansat på Fyens Stiftstidende i 25 år i træk, men på grund af corona-restriktioner var det dengang ikke muligt at markere det fine jubilæum. Derfor er der nu indkaldt til jubilæumsreception den 19.august 2021.

Leif Rasmussen skriver således på sin Facebook-profil:

“Halløj – det er skræmmende men sandt: Allerede i januar havde jeg været ansat på Fyens Stiftstidende i 25 år i træk, men corona holdt mig fra at markere det. Nu inviterer jeg til 25 års-jubilæums-reception i kantinen i bladhuset på Banegårdspladsen i Odense torsdag den 19. august kl. 14.30. Kom glad.”

Leif Rasmussen har tidligere været tilknyttet Ekstra Bladet og var inden da også ansat på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis.