Akkreditering til European Games 2023

Meddelelse fra DIF:

 Der er åbnet for akkreditering for danske medier til European Games 2023 i Krakow, Polen. Knap 100 danske atleter deltager, og der er EM-medaljer og OL-kvalifikation på højkant.

Den tredje udgave af European Games (det europæiske OL) afvikles i år i Krakow i Polen i perioden 21. juni til 2. juli. Der er åbnet for ansøgning om akkreditering for danske medier – deadline for ansøgning er 31. marts. Hvis man ønsker at søge om akkreditering, skal følgende oplysninger senest den 31. marts sendes til DIF’s presseansvarlige ved European Games, Lars Hestbech, på lhe@dif.dk:

  • Navn og efternavn
  • Navn på medie
  • Medietype – Foto eller Medie (medie dækker over skrivende, internet, radio og ENR, som er ikke-rettighedshaver inden for levende billeder)

Danmark forventes at stille med et hold på knap 100 atleter i cirka 17 idrætsgrene (kvalifikationen er ikke afsluttet i alle idrætsgrene endnu). Blandt andet deltager Danmark i badminton, hvor turneringen har status af officielt EM, og hvor der er mange point på spil til OL-ranglisten.

Også i andre olympiske idrætsgrene som skydning, kajak, mountainbike, bueskydning og bordtennis kommer Danmark til at stille med stærke hold.

Konkurrencerne kommer primært til at foregå i Krakow, men også i andre byer i Malopolska-regionen, hvor Krakow er hovedbyen. Under legene vil der være bustransport for medierne fra Krakow til alle konkurrencestederne.

DIF forventer dansk repræsentation i følgende idrætsgrene ved European Games:

Atletik
Badminton
Boksning
Bordtennis
Bueskydning
Fægtning
Kajak
Karate
Mountainbike
Skydning
Strandhåndbold
Synkronsvømning
Taekwondo
Teqball
Triatlon
Padel
Udspring

Læs mere om European Games her: http://ie2023.pl/en/