Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Steen Ankerdal -
Skrevet: 18. april 2004 kl. 19:27
Emne:

TIL DS hjermmeside

Thomas Gravgaard efterlyser her på siden reaktioner fra min side på, at Lars Berendt "har lagt hånd på" gode kollegaer.

Jeg betragter spørgsmålet som retorisk, idet Gravgaard jo på forhånd kender mit svar, idet det allerede er citeret i Tipsbladet.

Men en gang til:

Når foreningen DS ikke er gået ind i de nævnte sager, er det fordi medlemmerne ikke har bedt om det eller direkte ikke har ønsket det, fordi de selv klarede tingene. Vi har naturligvis drøftet det i de tilfælde, hvor det var opportunt

At DS efterfølgende - op til flere år senere - skulle genoptage problemer, som medlemmerne selv har løst, og som alene derfor er ikke-eksisterende, ville være absurd.

DS opgave er at løse opståede problemer, ikke at skabe dem. Hvis det derfor skaber problemer for helheden, at jeg som DS-formand kommer med mine betragtninger i en given sag, så er det eneste fornuftige naturligvis, at jeg holder min mund.

Den overvejelse vil jeg naturligvis gøre mig fremover.

DS er jo ikke forening for enkelt-medlemmer i enkeltsager, men en interesseorganisation, der skal arbejde i alles interesse.

Derfor har DS som forening heller ikke nogen mening om enkelte avisers eller radio-tv-stationers historier om givne personer og organisationer. Vi kommer på banen, hvis kontroversielle historier, skaber problemer for medlemmers muligheder for efterfølgende at udføre deres arbejde - og under forudsætning af, at medlemmerne beder os om det - eller ikke frabeder sig DS' medvirken.

Naturligvis kender jeg de tre episoder. Men jeg erindrer ikke, at de skulle have været så dramatiske, som der nu lægges op til - med forespørgsler om forholdsregler over for gentagelser i fremtiden.

Under disse forudsætninger udtalte jeg mig principielt om episoderne i Tipsbladet - og brugte det lidt ironiske udtryk om "en kammeratlig samtale" med Lars B.

Den har fundet sted - og den havde efter min opfattelse det indhold og den gode tone, som forhåbentlig fremmer gode arbejdsforhold omkring landsholdet for DS' medlemmer.

Iøvrigt har DBU-episoderne apropos Brink ikke været oppe på bestyrelsesmøder i DS - al den stund, der ikke været nogen sager at drøfte. Så mine udtalelser er ikke resultat af drøftelser i bestyrelsen, men tegner en generel holdning.

Steen A.[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]