Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Klaus Egelund -
Skrevet: 2. maj 2006 kl. 11:46
Emne:

Jeg skrev allerede søndag til Sørine og konfronterede hende med min forundring over hendes seneste opkast på min egen avis.

Det er bare så omkostningfrit at gå i struben på vores stand. Alle er jo eksperter på sport, så enhver kritik er berettiget.

Er helt enig med Ole Bruun i at Hoffmann sagen er et meget skidt valg af angrebspunkt. Men generelt lider klummen under et umådeligt dårligt valg af eksempler. TipsBladet vil ganske givet føle det mærkeligt at høre, at der ikke er nogen der har dykket ned i materien omkring Laudrup-kontrakten.

At Sørine påkalder sig politisk journalistik som et forbillede for sporten, så vi kan referere fra fortrolige møder. Det er efter min opfattelse noget vrøvl. Vi render ikke rundt på Chr.borg i hælene på politikerne. I den henseende er sporten meget lig erhvervs-dækning i dag - og der kan jeg altså ikke se noget markant efterslæb omkring det at komme ind bag de lukkede døre.

Jeg synes diskussionen omkring fascination ctr. kritisk stillingtagen er gammel.

Til gengæld har jeg svært ved at forstå, at ingen har taget anstød af en tilsvarende kritik rejst af Mr. Ankerdal i sin seneste beretning. For den var da også svært unuanceret og uargumenteret.

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]