Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Michael Qureshi -
Skrevet: 21. august 2007 kl. 23:39
Emne:

Jeg må indrømme, at jeg bliver mere end harm når jeg læser pressemeddelelsen fra Horsens omkring ombygning af stadion, og hvad det får af konsekvenser.

Pressepladser bag målet og ingen garanti for strøm. Ja, sidste gang jeg sad på Horsens Stadion kom jeg hjem med en computer, der var fuldstændig dækket til af støv. Jeg siger bare - stakkels de kolleger, der skal på Horsens Stadion til Brøndby-kampen.

Nu kender jeg naturligvis ikke de præcise omstændigheder for den måde Horsens tackler pressepladserne på søndag på, men jeg synes, jeg mere og mere får banket ind i hovedet, at vi bliver opfattet som kvæg og laveste fællesnævner af klubberne, når jeg dækker kampe på SAS liga stadions.

Et par eksempler.

AGF - som ombygger VIP-loungen og ændrer presserummet fra mellem-størrelse til noget som Lars Windfeld med garanti ikke selv ville finde acceptabelt til sit kontor-toilet. Og pressepladserne der bliver reduceret væsentligt med helt almindelige tilskuere, der som det mest naturlige sætter sig ved de hvide borde beregnet til presse. Og vi skal vist slet ikke komme i gang med presse-parkering.

Randers - der nu har indført, at man hiver træner og kampens spiller op til sponsorerne som det allerførste, mens vi så kan satse på enten at løbe en halv marathon over til det andet omklædningsrum for siden at finde ud af at Randers-træneren lige har været ude og tale imens, eller blive og så ende med at se udeholdet sidde i bussen.

Horsens - ja, det kan gå fremad fra det gamle medmindre de beholder pressepladserne bag målet!

Vejle (ja ved godt de ikke er SAS-liga mere) - hvor vi stadig skal have tilskuere, der læser os over skulderen og kommenterer vores artikler, rigtig fedt midt i deadlinepres.

Brøndby - hvor den såkaldt mixed-zone er et kvægtorv og en kamp for at få en spiller ud af omklædningsrummet..

Og jeg kunne blive ved i al evighed - og jeg er endda så heldig at have Bernabeu og Getafes Coliseum som "kontor" i den her tid.

Er det ikke på tide at Formanden for Danske Sportsjournalister igen tager på en runde til SAS-liga klubberne og prøver at banke dem i hovedet, at det altså ikke er fordi vi er gratister, at vi kommer ind på pressekortet, men fordi vi rent faktisk arbejder for at skabe opmærksomhed om deres produkt.

Og i værste fald - hvilke konsekvenser kan vi true klubberne med, så de ikke som AGF og Horsens i seneste tilfælde blot p..... os op og ned af ryggen?

Undskyld det blev langt.

Bedste hilsener

Michael Qureshi

B.T.

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]