Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Claus Fisker -
Skrevet: 22. august 2007 kl. 09:35
Emne:

Kan kun nikke genkendende til ovenstående.

Jeg syntes der er en tendens til at vores arbejdsforhold på de forskellige stadions bliver dårligere og dårligere.

Randers - Nyt stadion - flot, men ikke for fotografer. Vi skal forlade stadion og gå over på 1 sal i det nærliggende klubhus. "Vi låser ikke af under kampen så jeres udstyr står på egen risiko" var velkomst hilsnen. Derudover låser man så gitterporten af under kampen og dermed også i pausen. Så må man jo have fat i en kontrolør der finder en nøgle og åbner. Farcen bliver så total når man så prøver at komme ind på stadion igen i 2 halvej. Så er det igen låst.

Århus - dette er nok lavmålet. Hvis man ikke kommer 2 -3 timer før kampen kan man ikke regne med en af de 4 pressede indendørs pladser der er tilrådighed. Hvad har AGF tænkt sig.

Esbjerg - Vi deler et åbent lokale med alle deres kontrollører

Vejle -Ja vi kunne blive ved.

Hvad kan man så gøre ved det. jeg mener der er to ting at gå igang med.

1: Vi bliver flere og flere der dækker SAS ligaen, derfor er det også nødvendigt vi griber lidt i egen "barm" og kun bruger de rettigheder vi har som journalister / fotografer når vi virklig skal arbejde. Ingen gratister i arbejdsområderne. Jeg vil gerne sige jeg ikke mener det er et kæmpe problem, men lad os feje for egen dør først.

2: Og så det vigtigste. Vi må simpelthen på en eller anden måde forklarer de forskellige klubber og spillesteder at vi skal have rimelige arbejdsforhold. Her kommer Danske Sportsjournalister ind i billedet.

Som start kunne vi lave en liste over de problemer vi ser de forskellige steder og derefter rette henvendelse til de forskellige steder og deres organisationer.

Når vi så har gjort det kan vi starte forfra med håndboldhaller og ishockeyhaller :-)

Konkret kunne man finde en journalist og en fotograf der skal beskrive arbejdsforholdene på hvert stadion og så få det samlet.

Jeg er klar.

Claus Fisker

Scanpix

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]