Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Christian Heide-Jørgensen -
Skrevet: 15. maj 2008 kl. 16:10
Emne:

Jeg vil gerne tilslutte mig de herrer fra Ritzau, der foreslår, at reglerne fra Fionia Park bliver kopieret til dit øvrige stadioner. De fungerer fortrinligt, og dermed kan vi så slippe for kort og andet stads. Det er også min udokumenterede påstand, at helt almindelige akkreditationsregler hjælper. Det er derimod i overraskende, at Parken føler sig en anelse overrendt i ny og næ, når man til den udsolgte kamp mandag mellem FC København og AaB blot "flasher" DJ's kort og slentrer lige ind.

Der er dog stadig et par forhold, som er mig lidt diffuse.

Hvorfor er det en opgave for DS, at indføre omfattende regler, hvis det alene er klubberne, der synes, at de har et problem? Kunne DS så ikke nøjes med at forklare klubberne, at deres presseforhold ikke er gode nok, og dermed intensivere indsatsen for at gøre forholdene bedre? Og måske opfordre dem om, at kræve akkreditation til kampene?

Men hvis det er DS, der mener, at der er et problem, så er det selvfølgelig en anden sag. Men så forstår jeg bare ikke, hvorfor DS mener, at det så er en god idé, at give 570 mennesker carte blanche til at gå til superligafodbold uden nogen form for kontrol. Det virker da helt vildt. Jeg havde ingen anelse om, at der fandtes 570 arbejdende danske sportsjournalister. I stedet virker det som om, at DS hellere giver den tidligere i debatten omtalte elektriker-Jørgen skylden for overfyldte pressepladser, så egne medlemmer går fri eller i værste fald slipper med en advarsel om, ikke at tage kone og børn med til fodbold. Undskyld mig, det er ikke at løse problemet. Det er at omgå det.

Har DS overhovedet overblik over, hvem der sidder på pressepladserne? Er det blevet undersøgt? Ved DS noget om, hvor mange af disse "vupti"-fodboldhjemmesider, der akkrediterer sig til fodboldkampe? Er de overhovedet et problem? Har DS bedt eksempelvis Parken om akkreditationslister, så man kan belyse omfanget af deres problem? Ved DS med sikkerhed, at den nye "kortklub" vil reducere problemet? Hvis svaret er ja på de spørgsmål, så klapper jeg selvfølgelig gerne kaje. Ellers ville det vel være på plads at finde svarende, før man griber ind i andres - herunder ikke-medlemmers - arbejdsliv.

Flere kollegiale hilsner

Christian Heide-Jørgensen

[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]