Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Debatforum

 


Forfatter: Lars Paaske -
Skrevet: 11. juli 2011 kl. 14:11
Emne:

Jeg har ikke arbejdet med Lyngby-sagen, men har da (som de fleste andre fodboldinteresserede) fulgt nogenlunde løbende med...

Nu kom DIF så med en afgørelse, som ikke undrer mig en pind. Nogle venner spurgte mig i sidste uge hvilket udfald jeg troede at sagen ville få - og mit svar var det ganske logiske:

- Udfaldet bliver nøjagtig det samme som DBU fandt frem til. For det er det nemmeste for DIF. Derved undgår man en skandaløs udvikling med at bytte om på nedrykkerne, så tæt på superligastart, og ved at stadfæste DBU's afgørelse, lukker man sagen, sagde jeg til vedkommende i sidste uge.

Nu er det ikke for at bryste mig af at jeg fik ret, at jeg skriver dette, men det VAR da åbenlyst, at det måtte ende sådan. Ingen i hverken DBU eller DIF tør jo at gøre noget ved essensen i sagen; at Lyngby har rod med kontraktforholdene, og vel derfor BØR fratrækkes point, ligesom det tidligere er sket for flere andre klubber, når der er benyttet ulovlige spillere osv.

Jeg kan ikke se, at det overhovedet vedkommer sagen, om Randers er part eller ej. Alene det at Lyngby har rod med Aabech's kontraktforhold betyder vel, at der bør fratrækkes point? Eller har jeg misforstået noget?

For hvis ikke det betyder fratrækning af point, så kan man vel konkludere, at det fremover står alle klubber frit for at fuske med kontrakter, uden at det får andet end pengemæssige konsekvenser?

Blot en tanke...

vh

Lars[Retur til konferencen]

Du er ikke logget ind og kan derfor ikke skrive indlæg.
[ Log ind nu ]