Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Jobskifte og kort nyt

Søndag d. 9. januar 2000

Ralf Dahl er pr. 1. januar 2000 skiftet fra DR Midt & Vest til Nordjyllands Radio, hvor han blandt andet skal hjælpe Bendt Godtberg med at lave sport i weekenderne i forlængelse af, at Radiosporten er flyttet fra P3 til P4 og regionerne fremover laver sport fra 17.30 til 18.00 om søndagen.

-------

Jens Jørgen Brinch har sagt ja til at være showmaster, når fanklubben Super-AaB holder fest på Ambassadeur i Aalborg den 21. januar.

-------

Danske Sportsjournalister har brugt den forløbne uge til en modernisering af vore links på hjemmesiden.
Vi har fået listen mere omfattende og overskuelig, og den indeholder nogle spændende muligheder. Du kan selv klikke dig ind på vore links og checke, hvad du kan bruge.

-------

Ny bog

John Idorn har udsendt en ny bog med titlen "Idrætten - et spejl af samfundet?".
Bogen er udsendt på forlaget Anilea og er på 107 sider med spændende læsning i John Idorns karakteristiske stil - veldokumenteret og med spændende vinkler på historierne.
Bogen kan også bruges af skolelærere i folkeskolen.
Idorns bog indeholder en masse facts, men lægger også på til en debat om et centralt emne i samfundet i dag.
------

Poul Erik Andersson, Anderssons Bureau, har sagt ja til at være underholder og toastmaster for 450 mennesker i Roskildehallerne den 28. januar. Her kårer byens idrætsunion 70 danske mestre, og han har også lovet at trykke på hånden - hvis den altså er helbredt til den tid. Den nybagte bureau-chef skal gennemgå en operation i højrehånden den 12. januar. Derefter må han klare sig med venstrehåndsarbejde...

-----

Klaus Bundgaard Povlsen, en god bekendt af sportspressen, mens han arbejdede på Politiken, er nyt ansigt på DR 2's politiske TV-magasin "Indefra". Han har de seneste par år arbejdet som journalist på TV-avisen.

-----

Michael Enggaard, bokse- og cykelsportsmedarbejder på Jyllands-Posten, skifter stofområde. Han skal være ny kulturjournalist på JP.

------

FC Midtjylland holder pressemøde mandag eftermiddag. Emnet - det er noget med en ny spiller...

-------

Vejle Cykelklub holder pressemøde mandag den 10. januar kl. 15.00 på Hotel Australia på Dæmningen 6 i Vejle.
Anledningen er, at Vejle Cykelklub har fået tildelt DM-ugen i landevejscykling fra 21. til 25. juni.
På pressemødet vil Peter Meinert være til stede. Den tidligere Vejle-rytter, der nu har kontrakt med Team Fakta i Hammel (med en Vejle-sponsor), kommenterer ruten, som han kender som sin egen bukselomme.

------

Team Memocy Card Jack and Jones holder præsentation af sit nye prof-hold i Herning den 25. januar.

------