Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

IOC Trophy til John Idorn

Mandag d. 14. juni 2004

DIF har i dag 12-6-2004 kl. 13:40 udsendt følgende pressemeddelelse:


John Idorn modtager IOC Tropy

DIF's bestyrelse har efter aftale med den Internationale Olympiske Komité besluttet at tildele årets IOC Trophy for Danmark til journalist John Idorn.

Trofæet blev overrakt til John Idorn af Niels Holst-Sørensen, IOC-æresmedlem, ved det afsluttende OL-seminar den 12. juni for de kommende danske deltagere ved OL i Athen.

"Du har som forfatter, journalist, tv-reporter, foredragsholder m.m. på fornem vis udbredt kendskabet til de olympiske lege og de olympiske værdier. Du har desuden siddet i Danmarks Olympiske Akademi og i bestyrelsen for Olympisk Klub," sagde Niels Holst-Sørensen bl.a. ved overrækkelsen.

IOC Trophy er en årlig hædersbevisning, der uddeles til en person, der har gjort en særlig indsats for det olympiske inden for et bestemt område. I år er området "sport og medier", og trofæet skulle tildeles en person fra medieverdenen, der i særlig grad har promoveret den olympiske ide på nationalt eller internationalt niveau. Valget faldt således helt naturligt på John Idorn.


Med venlig hilsen
Eline Andersen
OL/Webmaster, DIF
Alle henvendelser omkring tekniske spørgsmål skal gå til webmaster@dif.dk. Du kan ikke foretage "besvar afsender" på denne e-post og forvente et svar.

Du kan også løbende holde dig orienteret ved at læse nyheder på DIF's hjemmeside www.dif.dk.

Du kan når som helst framelde dig denne service på DIF's hjemmeside: http://www.dif.dk/index/nyheder-abonner/nyheder-ret_abonnement.htm

Med venlig hilsen

Danmarks Idræts-Forbund
Sekretariat og Information