Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyt job på DR-sporten

Onsdag d. 10. november 2004Journalist til DR-Sporten

DR Sporten søger en fodboldreporter, der som kommentator og nyhedsjournalist skal spille en central rolle på landets største sportsredaktion.

Vi søger en person, der med kort tilløb kan træde ind som hovedkommentator til fodboldlandsholdets kampe og være en bærende del af det team, der dækker SAS-kampene live i det populære radioprogram Sport på 3´eren.

Der er tale om en stærk reporter-profil med evne til indlevelse og formidling af nationalsporten fodbold, ligesom et all-round kendskab til anden elitesport er en forudsætning.

Vi går efter en journalist, der også kan levere nyheder til vores daglige nyhedsprogrammer på radio og tv, heriblandt Sportnyt. DR Sporten har en klar målsætning om at være dagsordensættende nyhedsmæssigt, og det skal den nye reporter - med kildenettet i orden - være med til at videreudvikle.

Vi lægger vægt på et stærkt engagement og evnen til klar, medlevende og sikker formidling. Vi efterspørger et godt sprog, veludviklede redskaber til at vinkle og prioritere, gode samarbejdsevner samt et åbent, samarbejdende sind.

Vi tilbyder et job på en attraktiv og moderne arbejdsplads, og stiller store krav til fleksibilitet. På en redaktion med tv, radio, online, mobiltjeneste og tekst-tv skal man være klædt på til at arbejde flermedielt.

Tjenestested: TV-Byen.
Tiltrædelse: 1. februar elller snarest.

Yderligere oplysninger kan fås hos sportschef Olav Skaaning Andersen og redaktionscheferne Jan Rosendal og Lars Steen Pedersen (35 20 49 00).

Skriv 155/2004 på ansøgningen og send den til DR Personale att. Inger Walther, KH 11, TV-byen, 2860 Søborg eller på e-mail personale@dr.dk, så vi har den senest 21. november.DR Nyheder og DR Sporten er en tværmedial organisation i DR, som producerer nyheder og aktualitetsprogrammer til både radio, tv, Online og tekst-tv. Vores vision er at være danskernes foretrukne nyhedsleverandør. Knap 500 medarbejdere i DR Nyheder og DR Sporten leverer over 1.700 timer nyheder og sport til DR TV og mere end 8.400 timer nyheder og sport til DR Radio samt tusindvis af online- og tekst-tv sider om året.