Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Brug DS-kort til håndbold

Fredag d. 11. februar 2005


Brug DS-kort til håndbold

Flere af landets bedste håndboldklubber har oplevet, at antallet af journalister, der ønsker at komme ind til de afgørende kampe i såvel de hjemlige som de europæiske turneringer, er blevet så stort, at det til tider kan være problem.
Problemet er især, at mange af de journalister, som ønsker at se de mest interessante kampe, faktisk slet ikke skal dække kampene. De vil udelukkende ind uden at betale.
Derfor har bestyrelsen i Danske Sportsjournalister og Divisionsforeningen aftalt, at man fremover skal bruge sit DS-kort til at komme ind til den slags kampe. Akkurat som tilfældet er i Superligaen i fodbold.
Det bedes alle medlemmer af DS fremover være opmærksom på.
Ønsket er selvfølgelig ikke at skabe problemer for de journalister, der skal dække kampene, men som af den ene eller anden grund ikke har et DS-kort. Som eksempelvis praktikanter. Men det kan være, at det i så fald vil være en god idé eksempelvis at henvende sig til den pågældende klub i forvejen.
Ønsket er udelukkende at få sat en stopper for dem, der vil gratis til håndbold, og som i værste fald optager pladser for dem, der skal arbejde.
Dem, der måtte have spørgsmål, kan henvende sig til næstformand i DS, Marco de los Reyes. Telefon 51-21 55 47/email: marco@berlingske