Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Pressefaciliteter i Odense

Fredag d. 18. februar 2005


Udsendt 18. februar 2005Pressefaciliteter på Odense Stadion i foråret 2005
I forbindelse med at vi udbygger Carlsberg Tribunen vil det ikke være muligt at benytte en række af de sædvanlige pressefaciliteter i forårssæsonen 2005.

I det følgende beskrives de midlertidige faciliteter, vi etablerer for at imødegå pressens behov. Under presseafsnittet på www.ob.dk finder du et oversigtskort, hvor du kan se presseindgangenes/faciliteternes placering.

Vi håber på din forståelse. På forhånd tak.

Akkreditering
Kun akkrediterede journalister vil få gratis adgang til Odense Boldklub A/S’ hjemmekampe og Odense Stadions pressefaciliteter. Du skal fortsat søge om akkreditering via presseafsnittet på www.ob.dk.

Adgangsforhold
I foråret 2005 vil presseindgangen være placeret mellem Ishockey Stadion og Odense Idrætshal. (Indkørsel fra Møllemarksvej) Samme sted vil der være et begrænset antal P-pladser, der er forbeholdt pressen.

TV-produktionspersonale og TV-journalister skal benytte sig af indgangen på parkeringspladsen ud mod Højstrupvej. (Det afskærmede parkeringsområde til TV er placeret tættere på hovedindgangen end tidligere.)

Arbejdspladser under kampen
Vi etablerer presse- og radiokommentatorpladser på GF Forsikring Tribunen. Pladserne bliver forsynet med pulte.

Arbejds- og opholdsrum
Vi tilbyder arbejdsrum for pressen så tæt på spillernes omklædningsfaciliteter som muligt - enten i Odense Idrætshal eller Odense Atletikstadion. Lokalet kan benyttes både før, under og efter kampen. Vi etablerer internetforbindelse i arbejdsrummet.
I forbindelse med kampe i Royal League etablerer vi arbejdsrum i et opvarmet telt med gulv umiddelbart i forbindelse med omklædningsfaciliteterne.

Fotografer
Som hidtil skal pressefotografer sidde på den side af banen der vender mod Carlsberg Tribunen. Fotograferne deler arbejdsrum med den øvrige presse efter kampen. I forbindelse med kampe i Royal League etablerer vi arbejdsrum i et opvarmet telt med gulv umiddelbart i forbindelse med omklædningsfaciliteterne.

Flash interviews og mixed zone
Flash interviews med spillerne skal fortsat foregå i området bag spillerboksene.
I forbindelse med kampe i Royal League etablerer vi mixed zone i et opvarmet telt med gulv umiddelbart i forbindelse med omklædningsfaciliteterne.

Kamerapositioner for TV
Vi etablerer kamerapositioner på Carlsberg Tribunen. I byggeperioden er det dog praktisk ikke muligt at placere centerkameraet på en hængende platform. Derfor bliver denne kameraplatform placeret øverst på selve tribunen.

Arbejdspladser til TV-kommentatorer
Vi opbygger overdækkede positioner til TV-kommentatorer i forbindelse med de øvrige TV-faciliteter på Carlsberg Tribunen.

Eventuelle spørgsmål vedr. pressefaciliteter kan rettes til Peter Hørlück på ph@ob.dk eller 63 11 90 81.

Venlig hilsen
Odense Boldklub A/S

Nyhedsbrev sendt til tommy.poulsen@horsens-folkeblad.dk

Til-/afmelding af nyhedsbrev