Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Presse-premiere

Tirsdag d. 24. maj 2005


Invitation til pressevisning:


OVERCOMING

af Tómas Gislason

Fredag den 3. juni kl. 12.00 i Palads, København

Vejen til sejr går gennem lidelse og smerte, sådan gælder det indenfor en af verdens mest krævende sportsgrene, cykelsporten. En brændende kærlighed til sporten og en ukuelig tro på at skabe den fuldendte rytter og det perfekte cykelhold, driver én mands ihærdige arbejde og kamp for at få succes.

Tómas Gislasons film OVERCOMING går tæt på og følger Bjarne Riis og hans arbejde med at omdanne en flok individualister til det stærkeste team og forfølger den inspiration og vision som indgydes i rytterne. Filmen skildrer det lederskab og den vision som udspringer fra Bjarne Riis og som skal føre rytterne videre og skabe fælles resultater, som de aldrig drømte om at nå.Filmen følger rytterne når alle andre tv- og filmkameraer slukkes efter dagens etape på Tour de France og lader rytterne komme til orde, når de trætte og desillusionerede vender tilbage efter dagens etape? Den skildrer én mands hårde kamp med egne og andres tårnhøje forventninger. Den er med når Bjarne Riis sættes på sit livs sværeste prøve og når hans allernærmeste og betroede medarbejdere truer med at forlade ham.Filmen fortæller hvad der skete der bag facaden under forberedelserne og afviklingen af touren 2004. For første gang åbenbares spillet om cykelsportens store hemmeligheder, de interne konflikter mellem konkurrerende ryttere og de snedige aftaler mellem hold og ryttere, som måske er med til at afgøre de store løb.Overcoming er en film som går tættere på cykelsporten end nogensinde!Filmen får premiere i København, Århus, Ålborg, Odense og Herning fredag den 10. juni.
Bemærk venligst: Denne visning er forbeholdt sportsjournalister, - af pladshensyn anmodes du om at tilmelde dig arrangementet. - Ved tilmelding til neumann@mail.dk / tlf 3379 1289 – 2046 7846 fremsendes link til download af pressemateriale og pressefotos.


Med venlig hilsen

Freddy Neumann

Pressekoordinator

3379 1289 / 2046 7846

neumann@mail.dk
---------------------

NEUMANN PR
Nyvej 10A
1851 Frederiksberg C
Tlf: +45 3379 1289

Mobil: +45 2046 7846
Email: neumann@mail.dk