Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

TV-seminar

Tirsdag d. 2. maj 2000


Danmarks Idræts-Forbund har udsendt følgende pressemeddelelse:

Gå ikke glip af tv-seminaret den 6. maj

I hvilken retning går udviklingen, når det drejer sig om dækning af sport på tv i fremtiden? Vil tv-stationerne fremover prioritere de i forvejen store idrætsgrene, eller vil der også blive plads til de mindre? Hvad kan den enkelte idrætsgren gøre for at øge tv’s interesse for netop sin sport, og hvor går grænsen for, hvor langt man vil gå for at komme på tv?

Produktudviklingsudvalget under Idrættens Medieseminar sætter den fremtidige tv-situation til debat på et seminar LØRDAG DEN 6 MAJ KL. 9.00-17.00 på Radisson SAS Royal Hotel, København, hvor der er mulighed for at høre såvel nationale som internationale oplægsholderes bud på udviklingen og deres ageren i forhold hertil. Blandt de interessante oplægsholdere kan nævnes Jørgen Steen Nielsen, DR-TV, Richard Bunn, European Broadcasting Union, Bengt Eric Bengtsson, det internationale skiforbund, FIS, Lars Haue-Pedersen, Beaufort Consulting, Jesper Wung-Sung og Sørine Gotfredsen, Aktuelt. Desuden bliver der rig lejlighed til at deltage i debatten og udveksle synspunkter om idrættens rolle på tv og tv’s rolle i forhold til udviklingen af sporten.

Målgruppen for seminaret, er ledere, informations- og presseansvarlige i specialforbundene, tv- og pressefolk samt øvrige medieinteresserede og deltagergebyret er på 345 kr. pr. person inkl. frokost mv.

Programmet for seminaret er tidligere udsendt til både specialforbund og presse. Yderligere information kan fås ved henvendelse til undertegnede.

Med venlig hilsen
Hanne Sejer
Pressemedarbejder
Tlf. 43 26 20 38
e-mail: hanne.sejer@dif.dkAlle henvendelser omkring tekniske spørgsmål skal gå til
webmester@dif.dk. Du kan ikke foretage "besvar afsender"
på denne mail og forvente et svar.

Du kan også løbende holde dig orienteret ved at læse nyheder på DIF´s hjemmeside.

Du kan når som helst framelde dig denne service på DIF´s hjemmeside:
http://www.dif.dk/nyheder/tilmellerfra.asp.

Med venlig hilsen

Danmarks Idræts-Forbund
Informationsafdelingen