Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Landskampen mod Grækenland aflyst

Mandag d. 3. oktober 2005

Ærgerlig aflysning

Af Andreas Kraul
Det danske journalistlandshold er blevet ramt af et ærgerligt og alvorligt 'set-back' i bestræbelserne på at opbygge et slagkraftigt mandskab med henblik på mange kommende store opgaver. Den planlagte landskamp mod Grækenland lørdag den 8. oktober klokken 10.00 i Valby er nemlig aflyst.

- Jeg prøvede mit bedste, men vi kunne ikke mønstre et hold. Jeg er utrolig ked af det, men vi vil sikkert mødes engang i fremtiden, skriver den græske teammanager Yannis Daras fra Athen.

Dermed bliver journalistlandsholdets eneste kamp i år nederlaget på 3-2 til England, hvilket irriterer træner Birger Peitersen.

- Nu så jeg godt nok ikke selv kampen mod englænderne, men det lød ikke godt. Slet ikke godt. Derfor er denne aflysning også ekstra bitter med tanke på de store og krævende opgaver, der venter i fremtiden. Vagn bliver jo heller ikke yngre, lyder det fra 'Allenatore Peitersen'.

Dansk Boldspil-Union (DBU) oplyser ved Lars Berendt, at man trods dette ærgerlige afbud regner med at gennemføre A-landskampen samme aften i Parken.