Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyt job i Viborg

Mandag d. 6. marts 2006

Sportsredaktør til Viborg Stifts Folkeblad

Firmanavn : Viborg Stifts Folkeblad

Ansøgningsfrist : 15-03-2006
Arbejdssted : Viborg

Viborg er Danmarks sportsby nummer et med tophåndbold, topfodbold og masser af aktive borgere i breddeidrætten. Det afspejles i avisen, og derfor er jobbet som sportsredaktør en helt central stilling på redaktionen.

Sportsredaktøren har ansvar for dækningen af sporten på Viborg-egnen i samarbejde med to skrivende/redigerende journalister. Derudover er redaktøren ansvarlig for udviklingen af journalistikken på De Bergske Blades sportsredaktioner.

Redaktøren har ansvar for redigeringen af De Bergske Blades fælles sportssider og planlægningen af den fælles indsats ved større idrætsbegivenheder i ind- og udland.

Det er en stilling, hvor redaktøren deltager aktivt i den daglige produktion og samtidig har et betydeligt ledelsesansvar med reference til chefredaktionen.

Det vigtige er, at du har en indre ildsjæl, som brænder for journalistik og udvikling af avisen. Ledelseserfaring er en fordel, men skulle du ikke have det, er vi i stand til at tilbyde dig ledelsesuddannelse.

På Viborg Stifts Folkeblad kan vi tilbyde dig et særdeles attraktivt redaktionelt miljø med et kollegialt sammenhold ud over det sædvanlige.

Det er en forudsætning, at sportsredaktøren tager bopæl på Viborg-egnen.

Yderligere information fås hos
chefredaktør Lars Norup telefon 89 27 64 00. Du er også velkommen til at kontakte tillidsmand Bo Hovgaard på 40 88 23 93 eller vores hidtidige sportsredaktør Henrik Larsen på tlf. 51620422.

Ansøgning sendes til
Viborg Stifts Folkeblad, Vesterbrogade 8, 8800 Viborg eller på mail til lars@bergske.dk

Link: www.bergske.dk
Check Viborg Stifts Folkeblad's hjemmeside ved at klikke her!