Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Kort nyt

Onsdag d. 5. april 2006

Danske Sportsjournalister har fastsat generalforsamlingen i 2007 til onsdag den 7. marts - og som de seneste tre år på KB i Pileallé.
.....
Den Gyldne Pen 37 er gået i trykken, og om kort tid udsendes det nye medlemblad. Hvis du har skiftet adresse siden sidst, bedes du give besked via mail til:
tommy.poulsen@horsens-folkeblad.dk
.....
Deadline til Den Gyldne Pen 38 er den 15. august.
.....
Anders Bay overrækker pokalen til årets pokalfighter i Parken efter pokalfinalen torsdag den 11. maj. Der bliver tale om en ny pokal. Den gamle fighterpokal er fyldt. Der er ikke plads til flere indgraveringer. Fighterpokalen bærer navnet Gunnar NU-pokalen.
.....
Steen Ankerdal og Tommy Poulsen rejser i denne uge til UEPS-kongres i Dublin. Steen Ankerdal er opstillet som en af tre kandidater til kampvalget om formandsposten.
.......
Steen Ankerdal og Flemming Olesen deltager i AIPS-kongressen i Qatar fra 29. april til 3. maj.
.....
Næste Nordisk Kongres afvikles i det sydlige Sverige i 2007.
Den foregår i Ronneby i Blekinge i midten af maj.
......
Metro Express har fået en akkreditering til VM i fodbold i Tyskland efter et afbud. Danmark har 40 pladser til skrivende journalister, og der er stadig to på venteliste. De kan kun komme med til VM, såfremt der indløber afbud fra dem, der fik tildelt de 40 pladser ved den oprindelige fordeling efter tidsfristens udløb.
.....
Det nye uddannelsesudvalg holdt møde i går og forsøger at lave et nyt fyraftensmøde efter sommerferien. Nærmere herom, når vi har indgået aftaler med dem, vi gerne vil have besøg af.
.....
Danske Sportsjournalister har været genstand for en sag fra datatilsynet, fordi søgemaskiner var i stand til at gengive artikler, som var blevet slettet af vort arkiv over pressemeddelelser. Sagen er nu løst, og alle anklager fra datatilsynet er frafaldet.
...
Næste bestyrelsesmøde afvikles torsdag den 11. maj kl. 11.00 i Huset med det grønne træ på Gammel Torv i København.