Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Landskamp på TvDanmark

Mandag d. 14. august 2000Pressemeddelelse
Mandag den 14. august 2000


De to tidligere landsholdsspillere
Søren Lerby og Per Frimann
i ”Kick-Off”- studiet på
TvDanmark 1

De tidligere landsholdsspillere Søren Lerby og Per Frimann bliver gæster i studiet, når TvDanmark 1, onsdag den 16. august, blænder op for Morten Olsen og Michael Laudrups første landskamp mod Færøerne.

Søren Lerby, 42, og Per Frimann, 38, har begge været fremtrædende spillere i international fodbold. I dag driver Søren Lerby sportsmanagementfirmaet Proactive i Amsterdam, og Per Frimann er direktør i superligaklubben AB.

Begge har tidligere optrådt som fodboldmedkommentator, men det første gang nogensinde, at Søren Lerby medvirker i studiet på dansk TV.

Sportschef Martin Dalgaard siger: Søren Lerby er ikke en person, der stiller op til hvad som helst, og derfor er vi ekstra glade for, at vi har fået ham til medvirke i vores studie. Både Per Frimann og Søren Lerby er fremragende fodboldanalytikere. Derudover har de begge nært kendskab til Morten Olsen, som de i en lang årrække har spillet sammen med på landsholdet og klubhold, og det er vigtigt, da vi i vores optaktsudsendelse især fokuserer på Morten Olsen som leder for det nye landshold.

Søren Lerby og Per Frimann medvirker under hele studietransmissionen, som sendes direkte fra sportscafeen Central Park i Parken med Lisbeth Janniche og Martin Dalgaard som studieværter. I optakten til kampen er der blandt andet et indslag, hvor den kommende tyske landstræner Christoph Daum er med til at tegne et portræt af Morten Olsen.


Færøerne - Danmark
onsdag d. 16. august kl. 19.00 på TvDanmark 1


For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Sportschef, Martin Dalgaard via TvDanmarks presseafdeling,
Johnny Jensen, tlf.: 32 69 96 73.