Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Kursus i Lausanne for nordiske sportsjournalister

Tirsdag d. 10. oktober 2006

Kære kollegaHvorfor stifter en række fremtrædende volleyball-ledere snart et nyt verdensforbund i København?

Vil det lykkes fremtidens dopingbrugere at få deres karantæner behandlet ved de civile domstole?

Hvorfor sender Jacques Rogge og Sepp Blatter et skarpt brev til sportsministrene om at EU skal holde fingrene væk fra idrætspolitik – netop som UEFA ønsker et tæt samarbejde med EU?

Bliver opgaven halvt så let eller dobbelt så svær, når to lande - Østrig og Schweiz - skal deles om EM i fodbold?

Hvorfor gælder de skærpede love mod korruption i Schweiz ikke for de internationale idrætsforbund?Dette er blot en håndfuld af de mange spørgsmål du kan få svar på, når Nordisk Journalistcenter, Idrættens Analyseinstitut og Play the Game afholder kurset”International idræt: I magtens hjerte”- fra den 4.-7. december i Geneve og Lausanne i Schweiz.Det er nu du skal melde dig til, hvis du vil have historier til blokken, idéer til det kommende år og kildekartoteket udvidet med en række nøglepersoner i international idrætspolitik. UEFA’s topchef Lars-Christer Olsson, tidligere FIFA-generalsekretær Michel Zen-Ruffinen og generalsekretæren for sportsdomstolen CAS Matthieu Reeb er blandt cirka 15 oplægsholdere.Der er kun 25 pladser til fordeling i fem nordiske lande, så meld dig hellere til i dag end i morgen.

Se mere om program og tilmelding på

http://www.njc.dk/kurser/index.php?Id=150

Venlig hilsenJens Sejer Andersen

Kursusleder

Sekretariatschef, Play the GameNB! til medlemmer af Danske Sportsjournalister: Husk at DS udbetaler ca. 10 støtteportioner af 3.800 kroner efter først-til-mølle-princippet.

Tilskuddene ydes primært til DS-medlemmer, som ikke har mulighed for at få deltagelsen i konferencen finansieret via arbejdspladsens midler til efteruddannelse. Hvis der er færre end 10 ansøgere pr. kursus, kan støttebeløbet hæves. Ansøgning om tilskud sker ved at sende en email til Danske Sportsjournalisters formand Steen Ankerdal (ankerdal@mail.tele.dk). Udbetaling af bevilget tilskud fra DS sker ved at sende kopi af kvittering for det fulde kursusgebyr til Danske Sportsjournalisters kasserer, Flemming Olesen, Doktorvej 7, Gudumholm, 9280 Storvorde.

------------------------------------------

Jens Sejer Andersen

Director/Sekretariatschef, Play the Game

c/o Danish School of Journalism/

Danmarks Journalistshøjskole

Olof Palmes Allé 11

DK-8200 Aarhus N

Denmark

office +45 70 27 55 77

cell phone +45 20 71 07 01

jens@playthegame.org

www.playthegame.org