Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Sved for millioner

Fredag d. 24. november 2006

CFJE udbyder diplommodulet Sved for millioner, som er udviklet i samarbejde med Idrættens Analyseinstitut og Play the Game.

Nye veje i journalistik om sport og motion
Sportsområdets kulturelle og samfundsmæssige betydning er i centrum på dette modul. Her udspiller sig kampe, som er mere vidtrækkende end dem, der foregår på banen:
· Kamp om medlemmerne: Fitnesscentrene ruster sig med en ny brancheforening til kampen om de tights- og t-shirtklædte motionister.
· Kamp om pengene: Skal overskud fra spil gå til staten og idrætsorganisationerne eller til private bookmakere? Danske Spils monopol vakler. Vi undersøger konsekvenserne.
· Kamp om faciliteterne: Skal kommunerne bygge idrætsanlæg, der lever op til elitesportsfolkenes behov, eller skal de tilgodese den lokale befolknings behov for træning?
· Kamp om tiden: Vil det stadig være frivillige, der driver fremtidens lokale idrætstilbud?
· Kamp om opmærksomheden: Hvad betyder den afgrænsede sportsdækning i pressen? Hvad gør intens mediedækning og dermed kommercialisering ved en idrætsgren? Og hvad sker der med etikken, når medierne selv bliver aktører og arrangerer store sportsbegivenheder eller ejer dele af klubber?

Modulet giver dig overblik over udviklingstendenser og brændpunkter i vores idrætsliv. Det giver dig indsigt til at opdyrke nye vinkler og ramme nye læsergrupper.

Målgruppe
Journalister og kommunikationsmedarbejdere, der skriver om idrætsverdenen, og som ønsker at uddybe deres viden om idrættens organisering, udvikling og magtstrukturer.

Adgangskrav
Optagelse forudsætter et uddannelsesniveau, der mindst svarer til en kort videregående uddannelse eller en journalistisk grunduddannelse. Desuden skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring – dvs. arbejdet professionelt med journalistik eller kommunikation.

Datoer, sted og pris
Fire undervisningsdage fordelt på to seminarer, d. 29. - 30. maj samt 14. - 15. juni 2007. Undervisningen afsluttes med eksamen. Undervisningen foregår i Århus. Pris: 4500,-

Generelt om diplomuddannelserne i journalistisk arbejde
Diplomuddannelserne i journalistisk arbejde er målrettet dig, der efter nogle år på arbejdsmarkedet ønsker at koble dine erfaringer med centrale teorier og moderne forskning inden for dit fagområde. Uddannelserne bygger bro mellem teori og praksis og er videreuddannelser rettet mod journalister og kommunikatører. I foråret 2007 slår vi dørene op for 13 diplommoduler.

Du kan søge ind på alle forårets moduler frem til ansøgningsfristen d. 1. december 2006. Læs mere om de enkelte moduler, adgangskrav og find ansøgningsskema på: www.cfje.dk/diplom

Kontakt
Camilla Wagner Gade
Uddannelseskoordinator, CFJE
8944 0566 / cw@cfje.dk

De bedste hilsner
Camilla

****************************************************

Camilla Wagner Gade
Uddannelseskoordinator
E: cw@cfje.dk
T: 8944 0566
M: 2172 5237

Center for Journalistik og Efteruddannelse (CFJE)
Olof Palmes Allé 11
DK-8200 Aarhus N
Danmark / Denmark
T: (+45) 8944 0550
F: (+45) 8616 1988
W: www.cfje.dk