Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Så er der medlemsfest i DS igen - 10. februar

Torsdag d. 14. december 2006


DS holder fest med topunderholdning 10. februar 2007 - skynd dig begrænset deltagerantal10. februar 2007 er dagen, hvor Danske Sportsjournalister holder årsfest. Foreningens bestyrelse har vurderet, at medlemmerne på ny skal have glæde af et stort tilskudsbeløb og en hyggelig aften sammen med kollegerne.Sted: Hotel Palace, Rådhuspladsen 57, 1550 Kbh V.Tid: 10. februar kl. 18.00.Pris: 200 kr. pr. person.Der serveres velkomstdrink, tre retters menu, rød- og hvidvine ad libitum under middagen.Kaffe og cognac samt et par drinkskuponer til hver deltager. Sidst men ikke mindst natmad.Det bliver en fest med topunderholdning. Kendte navne vil træde frem, men indtil videre forbliver det en overraskelse, hvem der skal bringe os i godt humør.BEGRÆNSET ANTAL:

Vi føler os overbeviste om, at der bliver rift om pladser, så det gælder om at træffe en hurtig beslutning.Der er et begrænset deltagerantal på 130 personer. Det foregår efter først til mølle princippet.

TILMELDING:Tilmelding foregår på følgende måde: Indbetal 200 kr. pr. deltager til følgende konto i Nordea: 2252- 4374377472.Det er vigtigt, at navnene på indbetalerne fremgår tydeligt. Ellers kan vi ikke holde styr på, hvem der har betalt.Efter indbetaling tilrådes det at følge op med en mail til mgw@eb.dk, hvor man kan gøre opmærksom på, at pengene er overført...OVERNATNING:DS tilbyder GRATIS overnatning for medlemmer fra Fyn, Jylland og Bornholm på det firestjernede Hotel Palace.Medlemmer fra København, Sydsjælland, Lolland og Falster må selv finansiere overnatning.På festudvalgets vegneMaja Rosager, Jørn Højmark og Mads Glenn Wehlast