Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Steffen Møller til TV2 Sport

Onsdag d. 2. maj 2007PRESSEMEDDELELSE
Onsdag d. 2. maj 2007

TV 2 SPORT ANSÆTTER PROJEKTDIREKTØR

Steffen Andersen-Møller er tiltrådt en tidsbegrænset stilling som projektdirektør i TV 2 SPORT A/S. Han får blandt andet ansvar for en række kommercielle og administrative projekter i forbindelse med opstarten og driften af den nye sportskanal.

Steffen Andersen-Møller er uddannet cand.merc i finansiering og afsætning, og han har over 20 års medieerfaring – både kommercielt og redaktionelt. Som tidligere annoncedirektør og redaktionschef på Ekstra Bladet, salgschef i TV 2 | Reklame og administrerende direktør i Dansk Reklame Film A/S har han således en bred indsigt i det danske mediemarked.

Han har endvidere fungeret som foredragsholder og moderator ved konferencer og høringer om bl.a. radiomarkedet, mediekonvergens og kommunikationsplanlægning, og har desuden erfaring fra stillingsafhængige formands- og bestyrelsesposter i danske og udenlandske medievirksomheder.

I en periode, indtil TV 2 SPORTs kommende adm. direktør Claus Bretton-Meyer tiltræder, vil Steffen Andersen-Møller få til opgave at planlægge og implementere daglige rutiner, herunder salg, markedsføring og redaktionelt indhold, samt at udvikle tekst-tv og andre interaktive tjenester mv.

”Der er tale om en helt enestående mulighed for at være med i selskabets opstartsfase, og jeg ser et stort potentiale i den nye sportskanal. Det var derfor med glæde og stolthed, jeg sagde ja, da Per Mikael Jensen fra TV 2 SPORTs bestyrelse spurgte, om jeg havde lyst til at påtage mig denne udfordring”, udtaler Steffen Andersen-Møller.

Udover Steffen Andersen-Møller har TV 2 SPORT ansat Birgitte Harder og Jørgen Ravn, som får ansvar for henholdsvis marketing og kanaldistribution. Birgitte Harder kommer fra en stilling som marketing- og pressekoordinator for den skandinaviske fodboldturnering Royal League, mens Jørgen Ravn senest har arbejdet som Key Account Manager hos Viasat.


For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Steffen Andersen-Møller, projektdirektør, TV 2 SPORT, mobil 20 23 91 03
Bo Andersen, presseansvarlig for TV 2 SPORT, mobil 31 60 88 98


TV 2 SPORT A/S er et joint venture-selskab ejet af MTG A/S og TV 2 / DANMARK A/S. Selskabet driver sportskanalen TV 2 SPORT og på sigt HD-kanalen TV 2 SPORT Ekstra. Derudover har selskabet ansvaret for sportsportalen www.tv2sport.dk.