Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Invitation fra DIF

Onsdag d. 1. november 2000

Invitation til DIF’s kongres 2000

Danmarks Idræts-Forbund afholder den 30. november til 2. december 2000 i Aalborg Kongres & Kultur Center en stor idrætskongres med titlen ”Idræt – sammen eller hver for sig?”. Kongressen, som har undertitlen ”Kan vi – og skal vi – holde sammen på idrætten som én bevægelse?”, er opbygget som en retssag, hvor idrætsbevægelsen står under anklage for at have solgt idrættens sjæl til fordel for økonomiske og politiske interesser.

Kongresprogrammet kan rekvireres hos Ing-Britt Andersen, tlf. 43 26 20 24 eller e-mail: ing-britt@dif.dk.

Der har vist sig en overvældende interesse fra foreninger, forbund m.fl. for at deltage, og vi er derfor blevet nødt til at stoppe for deltagertilmeldingen. Der er imidlertid naturligvis reserveret et antal pladser til pressen, og jeg har derfor den glæde at invitere pressen til kongressen. I bedes tilmelde jer til undertegnede (tlf. 43 26 20 25 eller e-mail: morten.molholm.hansen@dif.dk) eller min sekretær Ing-Britt Andersen (tlf. 43 26 20 24 eller e-mail: ing-britt@dif.dk) senest onsdag den 15. november.

I forbindelse med tilmeldingen bedes I meddele, om I ønsker at deltage alle tre dage (eller hvilke dage, I ønsker at deltage), om I ønsker hotelophold og forplejning (og på hvilke dage), samt om I ønsker at deltage i den afsluttende kongresfest lørdag aften. Deltagelsen for pressen er gratis, men da vi naturligvis skal reservere hotelværelser mm., bedes I undlade at overbooke og kun tilmelde jer til det, I har tænkt jer at overvære/deltage i.

Vi glæder os til at se jer, og skulle I have spørgsmål til arrangementet, er I meget velkomne til at ringe.Med venlig hilsen


Morten Mølholm Hansen
Informationschef