Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ledigt job på TV2

Torsdag d. 13. marts 2008

Journalist til sporten.tv2.dk

Vi søger en journalist til TV 2 Sportens website sporten.tv2.dk med tiltrædelse hurtigst muligt.

Som en del af redaktionen på sporten.tv2.dk er din opgave bl.a. at sørge for den daglige nyhedsdækning. Vi prioriterer især fodbold, håndbold, cykling, motorsport og tennis - men udelukker ikke på forhånd nogen sportsgrene, hvis den nyheder er der.
Du vil skulle følge nyhedsstrømmen på flere internationale nyhedsbureauer, danske og internationale websites, aviserne samt TV 2s øvrige kanaler som TV 2, TV 2 News og TV 2 Radio.

Vi lægger stor vægt på, at du også selv er med til at påvirke den daglige nyhedsstrøm med solohistorier via kilder og telefonopkald fra redaktionen.

Du vil fysisk sidde i samme lokale som resten af TV 2 Sportens daglige bemanding - og du vil indgå i det fælles redaktionelle miljø med ideudvikling, sparring og planlægning til alle platforme. Det er derfor en klar fordel, hvis du kan arbejde med mange bolde i luften samtidig på en redaktion, hvor bølgerne til tider går højt. Du vil også ofte sidde alene på pinden, så der kræves både overblik, is i maven og stor selvstændighed for at fylde jobbet ud.

Udover de daglige nyhedsvagter vil du også skulle være med til at planlægge og producere indhold til vores store event-sites som em.tv2.dk, tour.tv2.dk og ol.tv2.dk, ligesom du naturligvis vil indgå i selve dækningen af disse events. Pt. foregår dækningen primært fra Odense, men vi håber i højere grad i fremtiden at være i stand til at sende vores egne folk med ud til de store events, hvor TV 2 Sporten er repræsenteret.

Jobbet er baseret i Odense, men vi blander os ikke i, hvor du bor.

Ansøgning sendes til redaktionschef på TV 2 NET Søren Lassen på slas@tv2.dk, som også kan træffes på 30 10 03 05 for eventuelle spørgsmål.
---- ---- ---- ----

Med venlig hilsen/Best regards
 
Søren Lassen
Redaktionschef/Managing editor
TV 2 NET - News.Entertainment.TV

Rugaardsvej 25 - DK-5100 Odense C
tel +45 65 21 19 14
slas@tv2.dk
www.tv2.dk