Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Idrætskonference

Tirsdag d. 13. maj 2008

Kinas rolle som ny sportslig supermagt er et blandt flere topaktuelle temaer på konferencen ’OL i Kina: Medaljens pris’, som Idrættens Analyseinstitut sammen med Play the Game og Update afvikler på Institut for Idræt i Århus den 3.-4. juni.

For 40 år siden var eliteidræt nærmest bandlyst i Kina. I dag satser stormagten milliarder af dollars på olympisk succes. Mange andre lande følger med, så hvordan skal dansk eliteidræt klare sig på længere sigt? Hurtig tilmelding til konferencen i Århus tilrådes.

Læs nærmere om den spændende konference i denne nyhedsmail, hvor vi også ser nærmere på OL i London 2012. Arrangørerne har store problemer med at indfri de løfter, som bar det britiske bud igennem i hjemlandet, og britiske parlamentsmedlemmer er begyndt at stille meget kritiske spørgsmål til projektet.

I denne nyhedsmail rejser vi desuden spørgsmålet om det danske spillemonopol og idrættens afhængighed af spilleindtægter, ligesom der er nyt om en måske kommende web tv-kanal med transmissioner og nyheder fra dansk idræt.

Find andre spændende idrætspolitiske nyheder, analyse og kommentarer på idan.dk. God fornøjelse med læsningen.