Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny bog om Kenneth Carlsen

Tirsdag d. 9. september 2008


FORHÅNDSORIENTERING fra Lindhardt og Ringhof

Den 18. september udkommer Kenneth Carlsens ærlige beretning om at overvinde sin angst og genfinde glæden ved livet.

Kenneth Carlsen
Alene på banen

Kenneth Carlsens vigtigste kamp udspillede sig ikke på tennisbanen, men i hans sind.

Han var Danmarks store tennishåb og indledte karrieren med præstationer i verdensklasse, men blev i stigende grad drevet frem af et enormt forventningspres fra både sig selv og omgivelserne. I Alene på banen fortæller Kenneth Carlsen hudløst ærligt om sit liv som professionel tennisspiller og om den præstationsangst, der var tæt på at knække ham fysisk og psykisk.

Kenneth Carlsen tog kampen op med sine dæmoner og kæmpede sig tilbage. Til sine største sejre og rollen som Danmarks bedste tennisspiller, men vigtigst af alt: Han fandt tilbage til barndommens glæde ved sporten og ved livet. I Alene på banen fortæller han hvordan og løfter samtidig sløret for en eventyrlig, men også ubarmhjertig tennisverden. Kom med Kenneth Carlsen helt ind i omklædningsrummet og ud på tennisbanen, hvor han har mødt de seneste 20 års største tennisstjerner.

Kenneth Carlsen (f. 1973), er Danmarks mest vindende professionelle tennisspiller nogensinde. Det meste af hans 16 år lange karriere befandt han sig blandt de 100 bedste i verden. Undervejs vandt han bl.a. ATP-turneringerne i Hongkong, Memphis og Tokyo. I dag arbejder Kenneth Carlsen som træner, foredragsholder og kommentator.


INTERVIEW: For forespørgsler om interviews – kontakt pressechef Lea Juel Henriksen på
tlf.: 36 15 67 44, eller e-mail: lea.henriksen@lindhardtogringhof.dk


Fakta om bogen
Titel: Alene på banen
Forfatter: Kenneth Carlsen
Omfang: 288 sider
Pris: 249,95 kroner

Udkommer torsdag den 18. september – sendes til anmeldelse uge 38- 2008

MATERIALE: Bestilling af eksemplar med henblik på anmeldelse sendes til e-mail: presse@lindhardtogringhof.dk. For yderligere information kontakt pressechef Lea Juel Henriksen på tlf.: 36 15 67 44, eller e-mail: lea.henriksen@lindhardtogringhof.dk