Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Verdensmester holder reception på tirsdag i Odense

Søndag d. 19. oktober 2008

Hej presse

Nicki holder tirsdag en reception for at fejre sin tredje VM-titel, som jo kom i hus lørdag aften i Bydgoszsc.
Den er I selvfølgelig inviteret til at deltage i.

Receptionen foregår tirsdag den 21. oktober fra kl. 16.30 - 18.30. (Se vedhæftede indbydelse) i Fiona Banks Atriumgård, Vestre Stationsvej 7, 5100 Odense C.

Nicki vil imidlertid være til stede i lokalerne en time før, altså klokken 15.30, hvor journalister er velkomne til at møde op og lave interviews el. lign

Fionia Bank byder på et let traktement under receptionen. På trods af den korte frist beder vi jer melde tilbage til undertegnede, så vi kan få en ide om, om nogle af Jer har dukker op.

Senere på tirsdag fortsætter hyldesten af Nicki i Odense Ishockey Klub. OIK inviterer alle Nicki's gæster til deres hjemmekamp kl. 19.30. Adressen er: Albani Arena, Møllemarksvej 75, Odense V.
Vi ser frem til en hyggelig dag sammen med jer.

Med hensyn til Nickis program de følgende dage kan oplyses, at Nicki, efter en lang lang VM-nat i dag ved 13.00 tiden, lander i Vojens, hvorefter turen går til Brenderup. Det er derfor muligt at træffe aftaler med Nicki om interview eller andet fra klokken ca. 15.00 i dag. Nicki er også tilgængelig hele mandag.

De fleste af Jer har Nickis telefonnummer, hvor han kan træffes. Lykkes det ikke at fange Nicki på telefonen, ring venligst til undertegnede for nærmere aftale

Med venlig hilsen

Peter Nielsen
Nicki Pedersen speedway Grand Prix Team
mobil +45 2834 5594
www.nickipedersen.com