Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

NBA på dk4

Fredag d. 12. juni 2009LeBron James og Kobe Bryant bliver på dk4Dk4 har netop forlænget aftalen med verdens største sportsstjerner i verdens bedste basketball liga, NBA. Det betyder, at dk4’s seere fortsat kan opleve Kobe Bryant, LeBron James, Dwyane Wade og Dwight Howard frem til 2012 og aftalen byder samtidig på flere kampe end hidtil, en bredere dækning og magasinprogrammer.”Vores nye aftale med NBA sikrer dk4 eneretten i Danmark på den absolut bedste amerikanske tv-sport. NBA er en stærk partner for os og forlængelsen er vigtig i vores erklærede mål om at styrke sportens stadige fremgang i Danmark,” siger dk4’s sportschef, Kristian Hyldgaard.”NBA er et af de stærkeste brands inden for tv-sport og basketball er én af verdens største sportsgrene, så vi er naturligvis stolte af fortsat at kunne tilbyde den amerikanske supersport til danskerne. Vi har oplevet en enorm opbakning fra seerne omkring vores udsendelser, der nærmest har fået kultstatus, hvilket har været en stærk årsag til, at vi forlængede aftalen. Det er en glædens dag for os og NBA.”Lige nu ruller NBA finalerne mellem Los Angeles Lakers og Orlando Magic over skærmen og dk4 er med indtil sidste bold er sendt i kurven.Slutspillet i NBA har været et af de mest intense og spændende i mange år og interessen for ligaen har ikke været større siden Michael Jordan og Chicago Bulls dominerede i 90’erne.Administrerende direktør for Canal Digital i Danmark, Jens Arnesen er også glad for aftalen:

”På vegne af vores sportsglade kunder glæder vi os over at de magiske og intense basket opgør fra den storslåede NBA turnering fortsat kan følges på dk4, der også står bag de flotte tv-produktioner fra den hjemlige basket liga".Som en ekstra bonus til seerne har dk4 også fået en aftale i hus om at livestreame NBA finalerne og kampene bliver efterfølgende lagt i dk4’s arkiver, så de kan ses på mere humane tidspunkter, da finalerne typisk afvikles i de danske nattetimer.Los Angeles Lakers fører finaleserien med 2-1 over Orlando Magic. Næste finale kan ses på dk4 torsdag 11. juni kl. 02.50 (natten til fredag)

For yderligere information kontakt dk4 sportschef, Kristian Hyldgaard på: 24 26 02 66Fremover sender dk4 følgende fra NBA:

NBA Sunday: En kamp hver søndag aften

Ekstra kampe i slutspillet

Alle NBA finaler eksklusivt

Hele ”All-star” weekenden (tre dage)

Magasinetprogrammet ”NBA Action”NBA Finals på dk4:

Torsdag d. 11. juni Kl. 02.50 Kamp 4 (natten til fredag)

Søndag d. 14. juni kl. 01.50 Kamp 5 (natten til mandag)

Tirsdag d. 16 juni kl. 02.50 Kamp 6 (natten til onsdag)

Torsdag d. 18. juni kl. 02.50 Kamp 7 (natten til fredag)Læs mere om sendetider programindhold mm. på www.dk4sport.dkBilleder skal krediteres med:Kobe Bryant:

© 2009 NBAE. Photo by Garrett Ellwood/NBAE/Getty ImagesLeBron James

© 2009 NBAE. Photo by David Kyle/NBAE/Getty ImagesModtag dk4

dk4 er landsdækkende og sendes på kabel og satellit. Hvis du gerne vil modtage dk4 så kontakt enten YouSee Kabel TV eller Canal Digital på nedenstående numre.

Kabel-tv
Forsynes dit område af YouSee Kabel TV, kan du få dk4 via YouSee Kabel TV's FuldPakke. Kontakt YouSee på tlf. 8080 4040 eller læs mere på www.yousee.dk

Canal Digital
Canal Digital tilbyder digitalt parabol-tv til private husstande og tv-kanaler til antenneforeninger.

Ønsker du mere information om digitalt parabol-tv kan Canal Digital kontaktes på tlf. 7013 1919. Få flere oplysninger samt adressen på din nærmeste forhandler på www.canaldigital.dk


Med venlig hilsen / Kind regards

Thomas Nielsen | pressechef

Mobil: +45 20 69 57 77

Mail: thomasn@dk4.dk


--------------------------------------------------------------------------------