Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Godt gået, Højmark

Tirsdag d. 1. september 2009

Godt gået, Højmark

- Det er godt gået, Højmark, sagde chefredaktør Tøger Seidenfaden til 40 års jubilar Jørn Højmark på Politiken i dag.
- Vi hører ofte spørgsmålene "Hvor fanden er Højmark?" og "Hvad har han gang i?". Det skyldes, at Højmark har fire kontorer - jeg vil kalde dem tilholdssteder i koncernen - og det er aldrig lykkedes mig at træffe ham på nogen af de fire steder.
- Da jeg så TV2 News i dag, så jeg pludselig i rulleteksterne noget om en 40 års jubilar. Skulle det virkelig være lykkedes for Højmark at komme på TV2 News med sit jubilæum. Det var nu Gadaffi, det handlede om, men der er både mange lighedspunkter og mange forskelle på de to.
- Her tænker jeg bl.a. på, at de begge har lavet grænseoverskridende aftaler, uden at man kunne overskue konsekvenserne.
- Højmark er et organisatorisk mysterium. Der er vandtætte skodder mellem alt her i huset, men Højmark præsterer stadig at gå på tværs af alle afdelinger. Det gør han med et imponerende engagement. Når han skælder ud over noget, sker det altid i den gode sags tjeneste.
- Når man kender Højmarks evne til at kombinere forskellige job, bliver jeg ikke forbavset, hvis han holder 40 år mere, for er der nogen, som kan kombinere pensionsmidler, otium og fuldtidsjob, er det Højmark, sagde redaktøren i sin festlige hyldesttale til Jørn Højmark.
Administrerende direktør Lars Munch supplerede redaktøren med en tale om Højmarks loyalitet og engagement, og jubilaren takkede med endnu en festlig tale.
Jørn Højmark gennemgik de mange forskellige poster, han har beklædt i Politikens Hus og UEFA, og han kunne berette som en nyhed for mange, at hans nyeste opgave er at registrere kunst i huset.
- Jeg indrømmer, at kunst ikke er min stærke side, men når jeg fik navnene på kunstnerne, fandt jeg dem på Google. I den forbindelse må jeg indrømme, at jeg også "googlede" ham, der havde lavet rammerne, men jeg er ham stor tak skyldig. Han har sat sit navn bag på alle billederne, og derved har jeg kunnet finde ud, hvordan billederne skulle vende, sagde Højmark.
Et par hundrede deltog i receptionen, og jubilaren kan godt begynde at spare sammen til en ny vinkælder med de mange flasker, der fyldte gavebordet i tre etager.