Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Akkreditering til VM i fodbold

Lørdag d. 9. januar 2010

Begrænset plads til

danske pressefolk

ved VM i SydafrikaDet internationale fodboldforbund FIFA og de sydafrikanske arrangører af VM-slutrunden i fodbold 2010 har givet hvert land en kvote for journalister og fotografer.

Den danske kvote er på 30 pladser til journalister og 8 til pressefotografer.

For at få indtryk af, hvor mange journalister og fotografer de enkelte trykte medier, planlægger at sende, og for at få overblik over om den tildelte kvote rækker, beder Danske Sportsjournalister alle trykte medier og selvstændige internet-medier, der falder ind under pressekvoten, om at meddele DS-formand Steen Ankerdal – ankerdal@mail.tele.dk – hvor mange journalister og fotografer, de regner med at sende til Sydafrika til juni næste år. Vær på præcise som muligt, så vi kan vurdere, om der er plads til alle, eller vi ligesom til olympiske lege må lave en national fordeling af de tildelte presse-pladser.

Deadline for denne skriftlige rapportering via e-mail til ankerdal@mail.tele.dk - er 15.01.2010 – altså 15. januar 2010.01.08.

DS vil i samarbejde med DBU vurdere, om der er plads til alle, eller der må laves en national fordelings-kvote.

Det skal understregs, at de 30 journalist- og 8 foto-pladser, alene er til trykte medier og selvstændige internet-medier, som vi forventer skal med på pressekvoten.

Hvordan aviser og andre akkrediterede medier under pressekvoten internt vil fordele den kvote, de måtte få tildelt, afgør den enkelte blad-virksomhed selv.

I alles interesse beder vi Jer hurtigst muligt og senest den 15.1. 2010 meddele DS-formand Steen Ankerdal, hvor mange I agter at sende til fodbold-VM 2010.

Så snart vi kender den fortsatte akkrediterings-procedure og deadlines vil I blive informeret. Men det står allerede nu fast, at akkrediteringen foregår gennem DBU - og IKKE som tidligere direkte via FIFA’s hjemmeside.På DS’ vegne

Steen Ankerdal,

ankerdal@mail.tele.dk