Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Sportsfotogalleri i Parken

Lørdag d. 13. februar 2010

PARKEN laver sportsfoto-galleri

Sportsjournalistforbundet har i samarbejde med PARKEN aftalt at det ny fotorum på stadion bliver udsmykket med sportsbilleder udlånt af forbundets medlemmer. Vi har aftalt, at alle medlemmer må bidrage med billeder (max. 3 billeder pr. fotograf) og fotograferne må selv vælge motivet, men det skal være et billede taget til en fodboldkamp (FCK eller
landskamp) i PARKEN eller den gamle Idrætsparken. Billeder (s/h eller
farve) skal sendes i 300 dpi til mailadresse: cm@parken.dk, hvor de bliver fortroligt behandlet og printet i høj kvalitet. PARKEN garanterer at ingen filer bliver sendt ud af huset. PARKEN har valgt en sort ramme størrelse 50X70cm med en hvid passepartout, så alle billeder skal være i størrelse 39 x 49cm.

Mere info
Fotografer, som deltager i udsmykningen låner deres billeder til ophængning i Parkens fotorum. Fotos, der er ophængt, vil under ingen omstændigheder blive brugt i andre sammenhænge uden forudgående aftale med den pågældende fotograf. PARKEN betaler produktion og indramning af fotos til ophængning - og er iøvrigt ansvarlig for, at de ophængte fotos ikke lider overlast. PARKEN sørger for, at der ved hvert foto er oplysninger om begivenheden, tidspunkt med dato og årstal for kampen, evt. navne på. aktører på foto samt fotografens navn. En fotograf kan til hver en tid forlange sine fotos taget ned fra rummet. Udvælgelse og ophængning af fotos sker i samarbejde med fotografernes talsmand og DS-bestyrelsesmedlem Per Kjærbye.

For mere information kontakt Charles Maskelyne på cm@parken.dk. tel: 23 90 80 18