Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny bog om speedway

Torsdag d. 27. maj 2010

Udgivelsesdato: 3. juni 2010

OVER STREGEN – Nicki Pedersen bag facaden

Nicki Pedersen kender flere tusinde mennesker, men meget få kender ham. Derfor har der ikke været mere end to håndfulde personer at interviewe til denne fortælling. Fordi Nicki i takt med sin stigende succes er blevet nærmest panisk angst for at fejlvurdere nogle af berømmelsens mange rygklappere. Af den grund holder han mange mennesker fra livet, og derfor er kredsen af venner lille.
De få mennesker, der er inde under huden på Nicki Pedersen, fortæller om en varm og følsom fyr. En kæreste, far og ven, der giver alt, når man først er kommet ind bag hans panser af hård retorik.
På de følgende sider kommer læseren med derind, hvor offentligheden aldrig har været før hos den kontroversielle fynbo.
Forude venter ikke en fortælling om koblingsgreb og overhalinger. Der venter fortællingen om mennesket bag en af Danmarks største sportsstjerner og hans fascinerende tilværelse.

Dette er historien om et beskedent talent, der med vildskab og offervilje kæmpede sig ind i verdenseliten i speedway.

Nicki Pedersens vej har været belagt med kontroverser. Et flammende temperament har givet masser af modgang, men også sejre. Tre verdensmesterskaber i speedway og status af millionær.

Bag det hårde ydre gemmer sig, ifølge de nærmeste, dog en følsom person. Hans liv har været et opgør med forældrene og broderen og et smerteligt brud med den bedste ven. Opgør, som han ærligt fortæller om i denne bog.

Nicki Pedersen har ikke bare kæmpet for at vinde titler. Han har også kæmpet for at opnå sine nærmestes anerkendelse og respekt. I dag er han en af Danmarks største sportsstjerner. Det har gjort ham rigere, men ikke lykkeligere.

Om forfatteren:
Dan Philipsen er journalist på Jyllands-Posten og forfatter til bøgerne ’Licens til at vinde’ – en biografi om speedwaylegenden Ole Olsen, samt ’En dronning kom til byen’ om Anja Andersen og Slagelse FH.
Over stregen – Nicki Pedersen bag facaden

Tekst: Dan Philipsen
Omfang: 256 sider
Pris: 250,- (vejl.)
Udkommer: 03.06.2010


Kontaktperson marketing: monica.andersen@jppol.dk eller
Tlf. 33 47 07 47