Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny redaktionsleder på TV2 Sport

Torsdag d. 23. september 2010


TV 2 SPORT A/S har med virkning pr. 1. oktober ansat 30-årige Rune Knudsen som redaktionsleder.


Rune Knudsen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2006. Efter cirka halvandet år på DR Sporten blev han i slutningen af 2007 ansat hos TV SPORT, hvor han har fungeret som reporter, redaktionssekretær og kommentator i forbindelse med en lang række store danske og internationale sportsbegivenheder, blandt andet fodbold, badminton, tennis og håndbold.

I sit nye job som redaktionsleder skal han i tæt samarbejde med sportschefen og planlægningschefen stå for den daglige ledelse af virksomhedens redaktionssekretærer, værter, reportere, kommentatorer, eksperter og webmedarbejdere. Opgaverne omfatter blandt andet planlægning, koordinering og udvikling af programindholdet, så det understøtter TV 2 SPORTs vision om at være danskernes foretrukne sportsformidler.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med min nye rolle på TV 2 SPORT. Det bliver en spændende udfordring, som jeg ser frem til tage hul på”, siger Rune Knudsen.

Sportschef Lene Ugilt Hansen ser frem til samarbejdet og udtaler:

”Rune har gennem snart tre år bevist, at han er professionel til fingerspidserne og til fulde lever op til de høje krav, vi stiller til alle medarbejdere hos TV 2 SPORT. Han har desuden de stærke personlige egenskaber, der skal til for at lede og inspirere medarbejderne i det daglige. Vi har modtaget rigtig mange kvalificerede ansøgninger til dette job – så langt væk fra som Sverige, Færøerne og Canada – men efter nøje granskning blev det altså en intern kandidat, der skulle vise sig at være den rette til at løfte opgaven,” siger Lene Ugilt Hansen.

Rune Knudsen overtager stillingen efter Kim Plesner, som har stået i spidsen for TV 2 SPORTs redaktionelle medarbejdere siden 2008. Fremover vil Kim Plesner i stedet fokusere sine kræfter på strategi og forretningsudvikling af virksomhedens online-aktiviteter.


Foto til brug i forbindelse med omtale af ovennævnte er vedhæftet. Copyright © Jacob Bloch/TV 2 SPORT.

Med venlig hilsen

Bo Andersen
Pressechef

TV 2 SPORT A/S
Jenagade 22 | DK-2300 København S
T: 70 23 59 89 | M: 31 60 88 98 | F: 32 64 66 97
bo.andersen@tv2sport.dk | tv2sport.dk

TV 2 SPORT – DANMARKS SPORTSKANAL