Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyhedsbrev fra DS

Onsdag d. 1. december 2010

Danske Spil stopper samarbejdet
Danske Sportsjournalister skal ud at lede efter en ny samarbejdspartner. Gennem mange år har Danske Spil været en loyal og trofast samarbejdspartner. Et samarbejde, der også har resulteret i økonomisk støtte til foreningens aktiviteter. Men det stopper fra årsskiftet.
I samme forbindelse stopper en række dagblade med at levere tips til Danske Spil. Det gælder Ekstra Bladet, B.T, Berlingske, Bornholms Tidende, Jyllands-Posten, Nordjyske, Herning Folkeblad og Lollands Falster Folketidende.
Politiken meddelte først, at avisen også stoppede med at levere tips, men siden er beslutningen ændret, fordi ikke samtlige medier står bag beslutningen.

DS overvejer sponsoraftaler
Når samarbejdet med Danske Spil stopper ved udgangen af året er foreningens økonomi under pres. Det betyder, at bestyrelsen har truffet en principbeslutning om at undersøge markedet for sponsor-aftaler.
- Vi er i en situation, hvor vi er tvunget til at søge alternative indtægter, udtaler kasserer Flemming Olesen.
To af bestyrelsens medlemmer afsøger den kommende måned markedet for at finde eventuelle samarbejdspartnere/sponsorer, så foreningen kan opretholde et højt aktivitetsniveau i fremtiden.
Gode forslag modtages selvsagt gerne.

OL 2012
Danske Sportsjournalister har fået tildelt 33 journalist-akkrediteringer, ni fotograf og to akkrediteringer til fotografer, der udfører specielopgave ved OL i London i 2012.
På nuværende tidspunkt er 31 af 33 journalistpladser besat, mens 11 fotografer har sat sig på det samme antal pladser, som vi er tildelt.
Der er ansøgningsfrist 10. december og Ritzaus Bureau har som eneste medie endnu ikke søgt om OL-akkreditering.
- Når vi har modtaget alle ansøgninger, sender vi vores fordeling ud til høring hos de involverede. Der vil være et par uger, hvor det er muligt at protestere over fordelingen, siger DS-formand Steen Ankerdal.

Møde med DBU om uorganiseret arbejdskraft
Formand Steen Ankerdal holder i løbet af december møde med DBU om fordelingen af pressepladser i Parken til landskampe og pokalfinalen. Bestyrelsen er blevet opmærksom på, at der til blandt andet DBU- arrangementer lukkes uautoriseret arbejdskraft ind i Parken. Det ønsker DS at få en drøftelse med DBU om.

Forårsseminar
I samarbejde med Update er DS i gang med at arrangere et kursus/seminar til foråret. Kurset har udgangspunkt i farer og muligheder i fremtidens sportsmedier. Planlægningen er i sin indledende fase og vi vender tilbage med flere detaljer i det nye år.

44 skylder kontingent
44 medlemmer har endnu ikke betalt kontingent for 2010. Af det store antal skylder fem også kontingent for 2009.
-- Vi kan kun appellere medlemmerne til at betale kontingent i tide, siger kasserer Flemming Olesen.
Han opfordrer til at få betalt den nye opkrævning, der netop er dumpet ind af brevsprækken.

Presselandsholdet fortsætter
Bestyrelsen er enig om, at presselandsholdet er en god anledning for nogle af foreningens medlemmer til at mødes på en mere uformel måde. Derfor er det også besluttet, at der i 2011 afsættes begrænsede midler i budgettet, så der er råd til at invitere nordmændene på en Lyngby-pølse, når de til efteråret kommer til København.

Bestyrelsen i Danske Sportsjournalister ønsker alle medlemmer en god jul.