Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

David mod Goliat i Final4

Lørdag d. 25. december 2010


Favoritforholdet i kvindernes pokalfinale, Nordea Cup Final4, er på plads. Viborg stiller op som storfavorit, men Team Tvis Holstebro vil spille frisk til uden pres
Kvindernes finale tirsdag 28. december har Viborg HK som klar favorit mod Team Tvis Holstebro. Viborgenserne er suveræn etter i Guldbageren Ligaen og har efteråret igennem demonstreret sin suverænitet. Alligevel er forventningerne store til det nye Nordea Cup Final4-format.
”Jeg synes konceptet lyder rigtig godt og rigtig spændende. Det er fedt for herrerne at skulle spille semifinale og finale over to dage. Vi glæder os rigtig meget til finalen den 28, det bliver fedt at skulle spille pokalfinale igen,” siger Henriette Mikkelsen fra Viborg HK.
Tidligere på sæsonen vandt Viborg Stort hjemme i Stadionhallen, da de to klubber mødtes i Guldbageren Ligaen. 6. oktober vandt viborgenserne komfortabelt med 36-24. Men Henriette Mikkelsen tror alligevel ikke, det bliver en walk-over for pigerne fra domkirkebyen.
”Finalen bliver en helt anden kamp. Vi kommer som favoritter, fordi vi har prøvet det før og er nummer et i ligaen. Omvendt kommer de med gejst og energi. Det er et svært hold at spille imod, for hvis det går godt for dem, går det rigtig godt. Jeg håber vi får en god start i forsvaret, så vi kan få gang i kontraerne,” siger hun.
I Holstebro har man længe glædet sig til Nordea Cup Final4 – og troen på overraskelsen lever i bedste velgående.
”Det bliver en af de største oplevelser, mange af os har prøvet indtil nu. Det er første gang, Holstebro er i en pokalfinale og første gang for mange af os på holdet, så det bliver kæmpestor oplevelse,” siger Tove Seest, Team Tvis Holstebro.
”Vi skal først og fremmest fokusere på, at alt kan ske i en finale. Det er lidt en David mod Goliat-kamp. Vi har intet at tabe og skal bare frem over stepperne og behøver ikke at føle os pressede og nervøse, så jeg synes faktisk, at vi har alt at vinde,” forsætter hun.
Se webklip med de to interviews her: http://www.vhk.dk/default.aspx?ID=192&PID=246&Action=1&NewsId=3837

Billedtekst: Henriette Mikkelsen, Viborg HK, og Tove Seest, Team Tvis Holstebro, skal i åben duel 28. december i kvindernes pokalfinale i Nordea Cup Final4. (Foto: Henrik Bjerregrav).