Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nordsjælland Håndbold

Onsdag d. 5. januar 2011

050111
Nytårs pressemeddelelse
NORDSJÆLLAND HÅNDBOLD

Nordsjælland Håndbolds formand Hans Henrik Mortensen siger:
Nordsjælland Håndbold har rent sportsligt haft endnu en flot halvsæson, hvor resultaterne har været meget flotte. Det gør, at vi ser frem til det næste halve år med stor forventning. Klubbens første deltagelse i Europa Cuppen har også været et højdepunkt, selv om vi stadig har til gode at se holdet i en ”Europahjemmekamp”.
Det sker søndag, d. 20. februar i Helsinge, hvor vi møder GC Amicitia fra Zürich.
Det har også været en stor glæde, at NH stadig har en solid gruppe af partnere, der støtter op omkring arbejdet både rent fysisk og økonomisk. Denne opbakning er selvfølgelig en livsvigtigt nødvendighed for Nordsjælland Håndbold, og den er vi glade for og stolte over.

Der skal heller ikke herske tvivl om, at vi håber at denne gruppe af partnere kan udvides betydeligt de kommende år. Vi har f.eks. netop modtaget meddelelse om, at vi til den kommende sæson mister et større beløb i TV penge.
Det betyder, at vi hurtigt skal have fokus på nye partner muligheder, som er nødvendigt, hvis vi stadig skal spille med blandt de bedste håndboldhold i Danmark.

Det er glædelig, at vi har indledt et særdeles positivt samarbejde med stor opbakning fra de 3 hjemkommuner, hvor Nordsjælland har deres moderklubber. Fra disse 3 kommuners borgmestre har vi nedenstående den glæde, at kunne bringe en kort nytårsudtalelse til NH.
Gribskovs borgmester Jan Ferdinansen udtaler:
Som borgmester i Gribskov er jeg både stolt og glad for, at Nordsjælland Håndbold er med til at gøre Kongernes Nordsjælland kendt for andet end smuk natur og dejlige strande. Nordsjælland Håndbold har i 2010 formået at spille op med de allerbedste i håndboldligaen, og samtidig har I arbejdet målrettet på, at tage et socialt ansvar ved at forsøge at få unge i arbejde via jeres kontakter med virksomhederne i området. Jeg ser frem til fortsat at følge jeres resultater og projekter i 2011.

Hillerøds borgmester Kirsten Jensen udtaler:
Lige før jul havde jeg den fornøjelse at se Nordsjælland Håndbold i aktion, da holdet gav Lemvig/Thyborøn noget af en afklapsning på 37-18. Samme aften var det også en fornøjelse at kunne underskrive en fornyet aftale mellem Hillerød Kommune og Team Danmark. Som Team Danmark-kommune har vi forpligtet os til at gøre noget ekstra for de talentfulde idrætsudøvere i Hillerød; ja også for unge fra vores nabokommuner. Vi har derfor talentklasser for de ældste elever, og allerede mens børnene er små viser vi dem glæden ved idræt i vores idræts-SFO´er. Vi satser på både bredden og eliten i Hillerød, og noget af det arbejde, vil sidenhen vise sig i en topklub som Nordsjælland Håndbold, når I får nye spillere.
Helsingørs borgmester Johannes Hecht-Nielsen udtaler:
"Tak til Nordsjællands Håndbold for det gode samarbejde med Helsingør Kommune i 2010, et samarbejde, som jeg glæder mig meget til at fortsætte i 2011. Med de overbevisende resultater og flotte topplacering med kvalifikation til Europa Cup'en, har Nordsjællands Håndbold ikke alene sat Helsingør på landkortet, men også været et af de flotteste dokumentationer på, at samarbejde på tværs af kommunegrænserne er vejen frem. Jeg glæder mig til at følge holdet i den kommende sæson med forventning om nye store resultater til glæde ikke alene for de mange aktive som passive håndboldinteresserede, men så sandelig også for borgerne og erhvervslivet i de samarbejdende kommuner."

Evt. yderligere oplysning hos NH formand Hans Henrik Mortensen tlf. 60432828