Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Seminar i Aarhus

Tirsdag d. 1. marts 2011PressemeddelelseEn af verdens absolut førende sportsjournalister og kendere af persongalleriet og de idrætspolitiske manøvrer i toppen af organisationer som FIFA og UEFA, tyskeren Jens Weinreich, er blandt oplægsholderne, når Idrættens Analyseinstitut og Play the Game markerer deres sammenlægning fra nytår med et åbningsseminar på Institut for Idræt i Aarhus, den 10. marts kl. 13.00-16.00. Læs yderligere informationer om arrangementet og tilmelding her. Gratis adgang, forhåndstilmelding nødvendig:Åbningsseminar i Aarhus

Idrættens Analyseinstitut og Play the Game indbyder torsdag den 10. marts til åbningsseminaret 'Korruption i kulissen - International idræt ved en skillevej'.

Ved årsskiftet lagde Idrættens Analyseinstitut (Idan) og Play the Game sig sammen for at styrke hinanden på centrale områder som idrætspolitisk analyse og formidling, debatskabende virksomhed i ind- og udland samt international netværksdannelse.

Som led i sammenlægningen er Play the Game flyttet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus til nye lokaler på Institut for Idræt i Aarhus, hvor Play the Game og enkelte medarbejdere fra Idan får lokalefællesskab med Institut for Idræt. Idan har fortsat hovedsæde på Holmen i København.

I den anledning indbyder Idan og Play the Game venner, partnere, forretningsforbindelser, medier, nye naboer og alle øvrige interesserede til et seminar om aktuelle udfordringer i den internationale idræt under overskriften 'Korruption i kulissen - International idræt ved en skillevej'.

Hovedtalerne er to af verdens førende sportsjournalister, Laura Robinson fra Canada og Jens Weinreich fra Tyskland, som hver på sin måde har præget den internationale idrætspolitiske dagsorden gennem mange år. Seminaret falder sammen med, at stadigt flere røster i den internationale debat påpeger behovet for en styrket indsats mod korruption og magtmisbrug i international idræt.

Seminaret er åbent for offentligheden og foregår torsdag den 10. marts fra kl. 13-16 på Institut for Idræt, Aarhus Universitet, Dalgas Avenue 4, 8000 Aarhus C.

Af hensyn til de udenlandske gæster afvikles det meste af seminaret på engelsk.

Programmet er som følger:

13.00 Velkomst.
Klavs Madsen, institutleder, Institut for Idræt, Aarhus Universitet

13.05 Velkomst og indledning: Baggrund og perspektiver for sammenlægningen
af Play the Game og Idrættens Analyseinstitut.
Henrik H. Brandt, direktør, Idrættens Analyseinstitut/Play the Game

13.15 ”The untold legacy: Vancouver Year One after the Olympics”.
Laura Robinson, journalist og forfatter, Canada

13.45 “Bribery and business: A day at the office in international sport”.
Jens Weinreich, journalist og blogger. Læs mere www.jensweinreich.de

14.20 Kaffepause

14.50 ”Where money grows on trees: Trends in international sports governance”
Jens Sejer Andersen, international chef, Idrættens Analyseinstitut/Play the
Game

15.10 Paneldebat, Q&A

Efter seminaret byder vi på en let forfriskning og snacks i instituttets kantine.

Tilmelding:
Arrangementet er gratis, men forhåndstilmelding er nødvendig. Send en e-mail med navn og evt. organisation senest mandag den 7. marts kl. 12 til nynne.mortensen@idan.dk, tlf. 3266 1030Henrik H. Brandt
Direktør/director

Idrættens Analyseinstitut

Danish Institute for Sports Studies & Play the Game
Kanonbådsvej 12A
1437 København K

Denmark

Tlf.: +45 32 66 10 30
Mob.: +45 29 21 09 72