Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyhedsbrev

Torsdag d. 10. marts 2011NYHEDSBREV MARTS 2011Kære medlem i Danske Sportsjournalister

På baggrund af begivenhederne til den årlige generalforsamling er det blevet tid til en omgang nyheder fra foreningen. 71 medlemmer mødte op til en af de mest velbesøgte generalforsamlinger i mange år.

1) Efter 10 år – over to omgange – på formandsposten takkede Steen Ankerdal af til stående ovationer. Andreas Kraul overtager på bestyrelsens opfordring formandsposten. Steen Ankerdal fortsætter sit ihærdige arbejde for foreningen på en almindelig bestyrelsespost.

2) I et skrapt finalefelt blev Thomas Møller Kristensen fra Jyllands-Posten kåret til Årets Sportsjournalist 2010. Bestyrelsen fandt hans ambitiøse VM Explorer i Afrika så godt, at han løb med prisen i tæt konkurrence med BT/Berlingskes Morten Risager/Søren Sorgenfri og Jens Sejer Andersen fra Play The Game. Som noget nyt vil bestyrelsen fremover sætte navne på de tre finalister blandt de nominerede.

3) På generalforsamlingen kunne bestyrelsen ikke uden en vis lettelse og stolthed præsentere bookmaker-firmaet Betsafe som foreningens nye samarbejdspartner. En to-årig aftale vil sikre Danske Sportsjournalister 130.000 kroner årligt og dermed udligne det store hul, der kom i foreningens økonomi, da Danske Spil i efteråret 2010 valgte at stoppe det mangeårige samarbejde. Betsafe, der også er blevet officiel sponsor for Superligaen og 1. division, vil i nær fremtid optræde officielt som vores samarbejdspartner på foreningens hjemmeside. Samarbejdet er blevet til efter ihærdigt benarbejde og efterfølgende god kemi mellem DS-bestyrelsens Michael Qureshi og Andreas Kraul på den ene side og Betsafes Richardt Funch på den anden.

4) Som følge af de tabte 2010-indtægter fra Danske Spil måtte kasserer Flemming Olesen aflægge sit første, kritiske regnskab i 11 år. Underskuddet på 71.000 kroner sætter dog ikke foreningens økonomi under pres, da formuen stadig er ganske fornuftig.

5) Et sort punkt i foreningen er stadig de rystende mange medlemmer, der ikke betaler kontingent. Af foreningens godt 500 medlemmer har 95 endnu ikke betalt for deres medlemskab i 2011. 22 personer skal skamme sig endnu mere. De skylder også for 2010. Flemming Olesen sidder og venter på indbetalingerne, der kan ske af disse to veje: Bankkonto 3243-9156925 eller girokonto 915-6925. 400 kroner pr. år.
3243 - 9156925
Vi vender senere tilbage med detaljeret program for de annoncerede efterårs-kurser.

Se et udførligt sammendrag af generalforsamlingens begivenheder på vores hjemmeside, www.danskesportsjournalister.dk

Mvh
Bestyrelsen i Danske Sportsjournalister