Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Pressepladser

Mandag d. 14. marts 2011

Information om pressepladser og akkreditering i SE ArenaDer var stor medieinteresse i forbindelse med den første kamp i AL Bank Ligaens semifinalerunde fredag den 11. marts. Det glæder vi os naturligvis meget over!

Dette skabte også nogle udfordringer med plads til journalister og fotografer på presseplatformen.Der er opstillet midlertidige borde og stole på platformen. Dette er ikke en optimal løsning, og vi forventer, at der er monteret en bordplade til bærbare pc´ere m.m. på platformens rækværk til den 5. semifinale, der spilles tirsdag den 22. marts kl.19.30.

Vi forventer, at dette vil forbedre forholdene for sportspressen.Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at give jer fra sportspressen så optimale arbejdsbetingelser som muligt. Det vil være til stor hjælp for os, hvis I vil akkreditere jer til kampene. På denne måde har vi så en mulighed for at forberede faciliteterne på presseplatformen til jer.Medier, der har anmodet om akkreditering til de enkelte kampe, vil blive prioriteret i forhold til de pressepladser, der er til rådighed i SE Arena.Med venlig hilsen / Best regards

Kell Haugaard

Kommunikations- og MarketingchefSønderjyskElitesport A/S

Stadionalle 12, 6500 Vojens

Tlf.: +45 74 52 14 99

Mob.: +45 40 42 05 10

Fax: +45 74 52 46 99

Web: www.soenderjyske.dk

Mail: kh@soenderjyske.dk